semih karaman diye biri var;
yeni mi basladi?
(306evo yazisini hazirlamis)
semih karaman diye biri var;
yeni mi basladi?
(306evo yazisini hazirlamis)
Experience is what you get when you don't get what you want.
ELLERINize kollariniza saglik guzel sayi,serhat arkadasimiza tekrardan ALLAH rahmet eylesin ..
- K -
________
Dr.Ecu
bnm parmak da stlegal le fena cıkmıss mauahuahaa dergı yıne 10 numara olmus kalıtesı ztn ortada acılışda BRN da ıyı cıkmıs![]()
uçakta fena tırstığımdan aldım dergiyi okudum
çok güzel olmuş bro özellikle ilk sayfaların altındaki tech logoları büyük güzellik bizim meeting in fotolarıda on numara![]()
çok güzel bir sayı olmuş
keşke anıl kardeşimizin e30 larının fotosunda daha farklı bir seçim yapılsaydı, misalen;
![]()
güzel sayıya benziyor her zamanki gibi emeği geçen herkese teşekürler.
Arkadaşlar iyi güzel diyorsunuz, tepkinizi anlıyorum ama fotoğrafı büyütüp baktınız mı hiç? Fotoğraf flu. Yüzü gözükmüyor neredeyse. Bu halde bu fotoğraf basıldığı taktirde nasıl çıkar biliyor musunuz? En net olan poz içlerinden seçildi ve eklendi. Fotoğrafları biz çekmediğimiz için böyle oldu malesef. Yoksa sayfa tasarımına göre çekim teknikleri bellidir. Belli bir çizgi var ve o çizgi devam ettirilmeli. Bu, sıradışı bir sayfa oldu malesef. Bizde böyle olmasını istemezdik ama eldekilerle yapılabilen buydu.
Loading World's Best Magazine...
İnceledim harika sayı olmus
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Hayır zorlaşmıyor. Stoklu çalışıyoruz zaten. Amaç farklı markalardan araçlara yer vermek genellikle. Ama ne yaparsak yapalım karşımıza en çok Honda çıkıyor. Dolayısıyla Honda markası her ay daha fazla yer alıyor dergimizde. Şu an şehir dışı çekimleriyle birlikte totalde 40'dan fazla aracın fotoğraflarını çekmemiz gerek. Zaten bizim yetişemediklerimizi ya da fotoğrafları çekildikten sonra sabredemeyenleri diğer dergide görüyoruz çoğu zaman. Biz biraz daha seçici olmaya çalışıyoruz. Örneğin E30'ları bu sayıya koyma telaşımız uzun zamandır bir E30'un yer almayışıydı. Yoksa Ankara'ya geldiğimizde de çekebilirdik fotoğrafları.
Loading World's Best Magazine...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)