onur bey bende şeyi merak ediyorum
yazı işleri müdürünü,editörü vs vs vs bunları nasıl belirliyosunuz kim seçiyo elemanları
prof. danışmanlık hizmeti alıyormusunuz.
fotoğraf makinasının pillerini hangi marka kullanıyosunuz bide en önemlisi buydu
şimdiden teşekkür ederim.
Şu olsun, bu olsun, o olsun diyoruz.Yalan değil gerçek.
Posterler 4 adet. Araçlardaki özelliklere göre karar veriliyor. Aynen en başta dediğim gibi bu olsun, şu olsun diye seçiyoruz
Zaten çekimleri yaparken kafamızda kesinleşiyor hangilerinin ne kadar yer alacağı.
İlk başta kura çektik. Kime ne çıktıysa o görevi üstleniyorahahaha
Profesyonel danışmanlarımız Doktor Ecu, Semih Kahraman ve Savaş Paşaoğlu.
Flash'ın pillerini soruyorsunuz sanırım. Evet çok önemli bi konuGP 2700 Mah kullanıyoruz. 6 ayda bir çöpe atmakda ve yenisini almakda fayda var. Doğubank'da 2. kapıdan girince yaşlı bir amca var. 4 tanesini 20 tl'ye bırakıyor. Pazarlıkla 8 adetini 35'e alabilirsiniz.
Yeterli mi
![]()
Loading World's Best Magazine...
tuning dergilerine karşı soguktum ama verdigin sıcak cevaplar fikrimi biraz degiştirdi teşekkürler.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
gerçekçi gelmiyordu nedense robotlaşmış insanlar tarafından yapılan işler gibiydi (:
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Ahmet öyle olmak zorundayız. Son dakikaya kadar kapak aracı kesin değildir bizde. Hep yumurtayı görmek isteriz. Onu görünce üstüne iki göz, iki kaş, bi burun bide ağız çizeriz. Yani stresle dalga geçeriz. Çünkü strese girsek bu iş çekilecek bir iş değil. Sizden milyon tane şey isteyen araç sahipleri, okuyucular ve firmalar olduğunu düşünün. İşimiz zor ama bu işe giren bırakmayı istemez eminim. Kolay gibi gözükse de bir çok işten zordur. Sağlam psikoloji gerekir.Cumartesi Pazar nedir unutmanız gerek. Aynı şekilde ofiste sabahlamayı da hesaba katmanız gerek. Pazartesi ofise girip Cuma çıktığımız oluyor. Çıkarken hangi gündeyiz, tarih ne unutuyoruz. Eve gidip uyuyup sonrasında kalkınca kendimize geliyoruz. Eee ne oldu? Ömründen 1 hafta daha gidiyor. Şimdi ben bunu kafaya takacak olsam Bakırköy Ruh ve Sinir hastalıkları'nın müdavimi olurdum
![]()
Loading World's Best Magazine...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)