User Tag List

Sayfa 9/9 İlkİlk ... 789
169 sonuçtan 153 ile 169 arası

Konu: En hızlı aslan Tuning Türkiye Eylül sayısında.

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    semih karaman nerdesin
    Semih konusunda da haklısın Tool. Zaman zaman eksik harfler olabiliyor ama olmaması gereken yerde olmuş. Semih'den bir kez daha herkesin önünde özür diliyoruz. Aslında o bu tip şeyleri kafasına takmaz ama yinede kimse isminin eksik yazılmasını istemez.
    Loading World's Best Magazine...

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alemdağa dergi gelmedi, en sonunda üye olacam illallah geldi
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

se®k@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onur dergiyi anca inceleyebildim.. Cok güzel olmus,emeginize saglık..

DeNNis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel sayı olmuş elinize sağlık

cadde16

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler arkadaşlar. Beğenmenize tüm dergi kadrosu olarak çok seviniyoruz. Ekim sayısında sizlere sürprizlerimiz var. Yine sıkı araçlar, yine sıkı konular yer alacak.

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha şimdi tam anlamı ile ınceleyebıldım gerçekten eksıksıze yakın bır sayı olmuş elerınıze sağlık..

Yiğit ilede yanyana olan resmımızı koymanız ıyı olmuş

Yunus bıraz hırsız tıplı cıkmış o resımde bırde Selım bı hareket yapar gıbı ama cozemedım ahauahh

SoyluGs
    Misafir
    Onur gercekten cok basarılı olmus.. yanlız benim kafama benim aracın parca listesinin oldugu yer takıldı kaymıs yazılar cok mu parca vardı da kaydırdınız

Elinize emeginize saglık gercekten onur zaten foto da son nokta diycek kelime yok..

ben bile aracımı bu kadar guzel oldugunu dusunmuyodum :P

Selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek takıldığım konulardan biriside Konya Drag organizasyonunun dergide hiç yeri olmaması.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SoyluGs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onur gercekten cok basarılı olmus.. yanlız benim kafama benim aracın parca listesinin oldugu yer takıldı kaymıs yazılar cok mu parca vardı da kaydırdınız

Elinize emeginize saglık gercekten onur zaten foto da son nokta diycek kelime yok..

ben bile aracımı bu kadar guzel oldugunu dusunmuyodum :P
    Kemalcim selamlar. Parça listesindeki kaymadan kastın sanırım modifiye listesinin büyüklüğünden dolayı sağa doğru kayması. Ben ilk söylediğinde yazılar birbirine girdi sanmıştım. Parçalar dediğin gibi çok olduğu için ancak oraya sığdı. Fotoğraf konusundaki iltifatın için teşekkürler Kemalcim. Amatör olarak kendimi geliştirme aşamasındayım. Sanırım dergimizin en çok tercih edilme nedenlerinden biri de fotoğraf oldu. Sonuç itibariyle herkes sahip olduğu otomobilin iyi bir fotoğrafını yıllarca saklamak ister. Ben bu konuda yardım edebildiysem ne mutlu bana.

Alıntı sellmann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek takıldığım konulardan biriside Konya Drag organizasyonunun dergide hiç yeri olmaması.
    Gönül ister ki organizasyonu düzenleyen motorsporları kulübü bizleri davet etsin, hatta davet etmese dahi bir mail atıp "Fotoğrafları çektik, yayınlar mısınız?" desin. Hadi bunları geçtim Federasyonumuz bir telefon açsın. "Siz her sayınızda motorsporlarına derginizde yer ayırıyorunuz. Sizinle doğrudan ilgili bir motorsporları dalı olan Oto Draglarının Konya'daki yarışını yayınlamayı düşünür müsünüz?" desin. Ama hiç bir şekilde Tuning Türkiye dergisiyle ilgilenmedikleri için bizlerde desteğimizi çekmiş bulunuyoruz. Körfez'de tanıdık yüzlerin yarışacağı bir yarış olursa seve seve tek dinlenme günümüz olan Pazar gününü feda ederiz ama bunun haricinde bir desteğimiz söz konusu olmayacak. Ta ki onlar adım atana kadar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gönül ister ki organizasyonu düzenleyen motorsporları kulübü bizleri davet etsin, hatta davet etmese dahi bir mail atıp "Fotoğrafları çektik, yayınlar mısınız?" desin. Hadi bunları geçtim Federasyonumuz bir telefon açsın. "Siz her sayınızda motorsporlarına derginizde yer ayırıyorunuz. Sizinle doğrudan ilgili bir motorsporları dalı olan Oto Draglarının Konya'daki yarışını yayınlamayı düşünür müsünüz?" desin. Ama hiç bir şekilde Tuning Türkiye dergisiyle ilgilenmedikleri için bizlerde desteğimizi çekmiş bulunuyoruz. Körfez'de tanıdık yüzlerin yarışacağı bir yarış olursa seve seve tek dinlenme günümüz olan Pazar gününü feda ederiz ama bunun haricinde bir desteğimiz söz konusu olmayacak. Ta ki onlar adım atana kadar...
    Doğru sizde haklısınız Onu abi. Ama Türkiyedeki en iyi drag pistlerinden birinde yapılan bir organizasyonun hiçbir basın-yayın organındada yayınlanmaması üzücü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selmancım ben çok isterim. Her şeyden önce bir oto drag tutkunuyum. Time trial'den daha fazla keyif veriyor bana. Çoğu zaman pistin kenarında fotoğraf çekerken otomobillerin lastik parçaları yüzüme bile geliyor (Baknz: Nova, Msupra, Taxi vs.) ama hiç bir zaman sızlanmıyorum. Çünkü hoşuma gidiyor. Bu işin zevki burda. Malesef bu ülkede hiç bir şey düzgün işlemiyor. Farkındaysanız ulusal drag diye bir şey yapılıyor mu yapılmıyor mu hiç birimiz bilmiyoruz. Mahalli drag da ara sıra yapılıyor. İnsanları küstürdüler ve bu hale geldi. Sadece ben değil, bu sektör için büyük emekleri geçen drag pilotları da hoşlanmıyorlar bu durumdan. Düzelmesi için de yeni bir federasyon yapılanması şart. Başka bir çözüm yolu yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsallah düzelir ve daha ileri noktalara ulaşırız abi.

::ZaFeR:: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dergiyi Eskişehir'e AÖF bütünleme sınavlarıma giderken aldım.Şansıma olsa gerek 2 tane poster çıktı.Bu ay nedense yazılar beni tatmin etmedi.Okurken pek fazla zevk alamadım diğer ayki yazılara nazaran...

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bunlar bu ay bi acayip zaten bizide iplemiyolar siteye falanda girmiyolar buluşmalara gelmiyolar

tabi kadın dergileri falan derken mortingen ştrayze

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bunlar bu ay bi acayip zaten bizide iplemiyolar siteye falanda girmiyolar buluşmalara gelmiyolar

tabi kadın dergileri falan derken mortingen ştrayze
    Muştucum bekle ve gör diyorum. Ekim ayı sörprayzlarla dolu.

Zafercim, uyarın için teşekkürler. Bu ay ekstra dikkat ediyoruz. Koleksiyonluk bir sayı geliyor. Bugüne kadar modifiye yapılırken en ince detayına kadar düşünülmüş bir araç geliyor kapakta

Sizleri biraz ihmal ettiğimizi biliyoruz. Ama inanın gecemizi gündüzümüzü size iyi dergi-ler sunmak için harcıyoruz. Bayram sonrası bi nargile night düzenleyelim

DERAN_TUYNER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selmancım ben çok isterim. Her şeyden önce bir oto drag tutkunuyum. Time trial'den daha fazla keyif veriyor bana. Çoğu zaman pistin kenarında fotoğraf çekerken otomobillerin lastik parçaları yüzüme bile geliyor (Baknz: Nova, Msupra, Taxi vs.) ama hiç bir zaman sızlanmıyorum. Çünkü hoşuma gidiyor. Bu işin zevki burda. Malesef bu ülkede hiç bir şey düzgün işlemiyor. Farkındaysanız ulusal drag diye bir şey yapılıyor mu yapılmıyor mu hiç birimiz bilmiyoruz. Mahalli drag da ara sıra yapılıyor. İnsanları küstürdüler ve bu hale geldi. Sadece ben değil, bu sektör için büyük emekleri geçen drag pilotları da hoşlanmıyorlar bu durumdan. Düzelmesi için de yeni bir federasyon yapılanması şart. Başka bir çözüm yolu yok.
    Elma sana gelmiyorsa sen elmaya gideceksin kardeşim

Gecen telefondada konustugumuz gibi görüştüğümüzde konuşacağımız çok şey var seninle merak etme senin ilacın bende

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi müsait olduğum ilk zaman muhtamelen bayram sonrası olacak. Bu aralar gerçekten çok yoğun. Ayarlayabilirsem yakın bir tarihte, olmazsa bayram sonrası bi mangal yakalım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)