az önce geldim filmden hoşuma gitti ama ilk film gibi değil sahnelerde bilgisayar aşırı derecede fazla kullanılmış gerçeklikten uzaklaşmış
Güzeldi ama PC olayı özellikle yürüyen merdiven abartıydı.. Havuzdakine çok yazık oldu adamın k.çndan kan alırlar hesabıııı:
![]()
gidilebilir filmama öncekiler kadar gerçekçi değil.. yani şöyle aşırı derece bilgisayar olduğu belli oluyor yada gözlüklerden mi öyle hissettik bilemicem... muhakkak üstün teknoloji kullanılmış amadaha gerçekçi olmalıydı bence... gidilebilir film şayet "Son Durak" serisini kaçırmadıysanız bunu da kaçırmayın derim ben...
ilk üç film gibiydi. ama 3D olayı çok güzel yanık küller üzerimize uçtu felan3D siz olsa açıkcası gitmezdim.
guzel flıme benzıyor![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Soysuzlar çetesinin yanında lafı edilemez. Ama şuda bir gercekki özellikle bazı sahnelerde 3D de oha dedirtiyor. Ben sırf 3D oldugu için deli gibi merakla gittim. Bikaç sahne ilede mest etti diyebilirim. Filmden cıktıktan sonra dışarıda yürürken alışveriş spetlerinin seslerinden yolda yürürken bozuk para düşünce cıkan şıngırtaıya kadar bütün seslere önem verdim bir süre. Biryerden zincirleme reaksiyonla gitmiyelim diyeYılan sahnesi beni benden aldı diyorum. Hele filmin basındaki tornavida olayı da kafayı geriye atmaya sebep olmadı değil
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Berbattı film genel anlamda.
Tornavida sahnesi dışında
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
o ordan atlıor bu burdan kayıyor
bunu yazan yapan yoneten adamlar problemlıdır kesın. Surekli komplo teorileri falan yasiyolardir.
tasi al at o ordan girsin orda bir sis bulutu o ordan oraya akıyor iyy falan o hesap![]()
KA Style
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)