2 Yıldır ihlas mebran kullanıyoruz deposu musluğu falan kit halinde 10 numara cihaz. İhlasın güzel kuralı var telefon açıp bakım zamanınız geldi diyor gelip bakımıın yapıyorlar canavar gibi oluyor.
2 Yıldır ihlas mebran kullanıyoruz deposu musluğu falan kit halinde 10 numara cihaz. İhlasın güzel kuralı var telefon açıp bakım zamanınız geldi diyor gelip bakımıın yapıyorlar canavar gibi oluyor.
reverse osmosis yontemini arastirin birde;
gida sanayide aritim icin populer olan yontem budur![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Tekirdagda arıtma cihazı kullanıyoruz ama istanbulun suyu hicbirseyle temizlenmez bence![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Forever Erikli spec.
Normalde hayat su kullanıyorum, çünkü Adana Pozantı mevkiinde Şekerpınarı adı verilen dogal bi kaynaktan çıkartılıyor, yayla evimiz orada ve musluktan Şekerpınarı suyu akıyor.. Ben aynı suya İstanbulda para veriyorumBu aralar Erikliye sardım ama süper bi su
Tango-1 never dies.
su ile alınması gereken minareller filan kalmıyor bu da insan sağlığı açısından zararlı tabii ki ama sonuçta kireçli arsenikli vs.. sudan yine iyidir o tip su arıtma cihazlarında yani ters osmoz olayını kullanılan sistemlerde ben öle duymuştum
knka damacana larda kokuyo bı sure sonra. su plastık kaba gırmemesı lazım. eskıde nkızlayın camdan olanı vardı cocukken bız onlardan olsaydı alınırdıda.sımdıkıler koykuo. ıstıyorum cam sıseye ıcmelık hemen elımın altında olsun koyayım hıc plastıge dokunmadan.yoksa alıyorum hala suan :d
zubıs gel benım çeşme temız akıyor doldurup vereyım kank sana hep üşenmessen![]()
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
rain soft vardı oneririm ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)