açık öğretim fakultesi her sene kasım ayında askeriyeye tecil yollar.Kaçak takılma gibi bi şansın yok gelip sınavdan alıyorlar.
Askeri şubede tanıdığın varsa onu sok araya.Kasımdan sonra bi süre pek dolanmamaya dikkat et ortalıkta.Ocak ayında git tecil için şubeye okuyorum de tecil etmek istiyorum de oukldan terk belgesi isteyip tecil yaparız diyicek sen deki bana 2010 kasım a askerlik yazın de bu seneyi ancak o şekilde geciştirebilirsin çünkü.Ne yap ne et kabul ettirt ters davranma şubedekinlere ama.2010 dada kaldığın derslere çalış 3e geç otomatikman kasımdaki askerliğin kalkar okul tecil yollar geçtiğin için.Başka çaren yok şuan.
Yada bu sene öss ye girdiysen ek kontenjandan tekrar açık öğretim tercihi yap ama ilk once aöf den kaydını sildirmen gerekir.Buda 1.sınıftan tekrar başlaman demek şuanda başka çaren yok.Yaşın kaç?Daha once hiç muayneye gittin mi?
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
DERS AS YS BS BAŞARI
1074 - UYGARLIK TARİHİ 33 33 47 43 K
kaldım gene...
her sınıfı 2 şer kerede geçtim...
Bu senede 2. defa kaldım.
aynı sınıfı 3. defa okuyacagım tek dersdenbeni alırlarmı askere? Kaçak spec mı olucam yoksa?
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
başkan yeni bir bölümde 1. sınıf 1. senem ve yne kaldımben şimdi kayıt yenilesem gene öğrenci oluyorum dimi
![]()
walla şaka bi yana bi sor onuda sakata gelmeben son anda yırttım 4ayak üstüne düştüm yine 3e geçtim son anda
![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
mezunlar arasına beni de yazın
8 yıllk açıköğretim maceram nihayet mezun olarak son buldu![]()
şu anda çoook rahatlamış durumdayım dünya batsa vız gelir
darısı bitiremeyenlerin başına
turgay len aöf nin yaptığı mezuniyet törenlerine mi katılsak napsak
bu arada 2. sene kalan bi arkadaş vardı
ben de 4. sınıfı 3. senemde verdim
bunun için askerlik şubede tanıdık birini bul o sana yardım edecektir
bana demişti ki okuldan bi belge gibi bişey al,
sonra ocak ayında gel uzun dönem gidecekmiş gibi muayeneni ol ( DİKKAT!! ocak ayından önce gidip muayeneni ve işlemlerini yaptırırsan şubat ayındaki celple uzun dönem askere gidersin,o yüzden ocak ayı ortasından sonra muayeneye gitmelisin)
sonra da otur derslere çalış ve sınıf atla,tecil etmeye devam edecek
tabi 7 senede mezun oluyo olman lazım yoksa tecil gene etmiyor. öğrencilik haklarını kaybediyosun
ben bu şekilde yaptım ve 8. senemi kaçak durumuna düşmeden bu şekilde bitirdim
şimdi kısa dönem için tekrar muayeneye giricem![]()
kısa dönem askerlik için başvuru tarihi 14 ekim son gün yeni mezunlara duyurulur(:
gidelim can,yüzsüz spec![]()
www.honda-tech.com
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)