İnşallah herkes sınıfı geçer![]()
sonuçlar bugün açıklanacak geçen cuma açıklanmadı bayram tatilinden dolayı rüyalarıma giriyo artık
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
acıklansın artık rahat rahat uyuyalım yaaaa(:
bide hemen askere gitmek için başvurcam hiç uuyuyamıycam![]()
o deil aöf okurken 2.bi aöf yazabilyozmu bilen varmı?kalırsak önlem alalım ek kontenjandan![]()
İst unv de okurken sınavsız 2. unv diye birşey vardı kayıt olmustum ben.Örgün oğretimde varsa aof dede vardır bence![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
örgünde var ama açıkta olmayabilir tam emin değilm.Olmadı bi 2.yıllık yazıp kayıt yaptırıp gitmiycem maksat tecil etsin tabi bunlar kalırsam ki planlarama kalmazsamda yazmam lazım baska sınıfta kalma hakkım yok 3e geçersem 6.senem olcak aöf de kalma hakkım kalmıyor
![]()
Ya ben 2şer 2şer gidiyorum 2. sınıftayım.
Benim ne zaman tecil hakkım biter?![]()
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
Ya bu dönemin 2. harc parası nezaman yatırılıyordu![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
inşallah geçersin broo bende çok kastım geçmem lasım 5ders var 3ünü versek geçicez.2tanesini kesin geçtimde diğer 2si tam sınırda kaldı.
Bölüm değiştirmeyle tecil yapıyolar onu biliyorumda simdi 2nin sonuna gelmişim tekrar dön 1e olmaz bea matematiği verdim o kdr 5 sene uğraştımsenin durum ne olur bilmiom yaş fenalarda
![]()
ya bro şu matematik olmasa okumaya niyetliyimde çok moralimi bozuyo o yüzden konsantre olamıyorum
yoksa ohooo![]()
hahaha 5 sene uğraştım bu sene verebildim ancak matematiği tam 15 sınava girdim brosonradan anladım ki çok kolaymış şimdide sözel yapamıyorum
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)