evt gıtım mc donalds a da..sabah gıttım...yollarda pek bıse gormedm ama gercı cayırova neresı onuda bılmıorm :)
Printable View
evt gıtım mc donalds a da..sabah gıttım...yollarda pek bıse gormedm ama gercı cayırova neresı onuda bılmıorm :)
çayırova okuldan aşşağıya istanbul tafındaki yokuştan indikten sonra yokuş bitince sola dönüyosun o yol direk seni mc e çıkartıyor. içinden geçtiğin köyün adı çayırova
anladm...yk orda bozuk yol grmedım ben hıc... gel sen :D kaldırısn arabayı daha olmadı
gebzenin yolları komple sıfır oldu kazınmış biryer bulmak zor eski ve yeni çarşı hariç
süper o zaman . bu sene bağri rahat edelim biraz. hele o fenişten yeni mahalleye kadar olan yanyol. köstebek yuvası idi heryer. hatta o yol benim orj amortisörleri pataltan yoldur diye düşünüyorum :)
gebzeden çayirovaya giderken yol kötü belirtmek isterim.eger gazlamak istiyorsaniz genelde gebze tayfasi öyle yapar sekerpinar yolu.arabanin motorunu çatlatirsin :) basmaktan hem sen hemde aracin rahatlamis olur...
Geçen sene Öss yerleştirmesi sonucu Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nü kazandım. Bölümüm Malzeme bilimi ve mühendisliği + 1 yılda hazırlık yani 5 yıl oralıyım ben de. :)
İlk yılımı Allah'a şükür kazasız belasız atlattım, kaldı 4 senem.
Çayırova'yı ilk gördüğümde gerçekten benim de hayallerim biraz yıkılmıştı. Çünkü McDonalds dışında elle tutulur pek bir yeri yok maalesef. Ben ev işini Gebze yerine biraz daha İstanbul taraflarından tuttum. Şifa mahallesinde Kiptaş konutları var, mahalle pek güven vermese de ilk etapta; sitenin güvenlik kameraları, güvenlik elemanları, büyük duvarları vs gayet güvenli aslında. Eğer araban filan da varsa Kiptaş konutlarında için daha rahat edecektir. Ama sanırım sen Mutlukent tarafından ev tutmuşsun, hayırlısı olsun. İnşallah rahat edersin. :)
En büyük ulaşım nimeti bizim okul içinden de geçen Banliyö hattı, bir de akbil çıkartırsan kendine 55 - 60 dk sonra en hesaplı şekilde Kadıköy'de oluyorsun. Yakında kalkacak şeklinde haberler var ama şimdilik faal banliyö hattı.
Bir de 500T otobüsleri var ulaşım için kullanabileceğin. O da çok kullanışlı; FSM'yi kullanarak karşı tarafa kadar gidiyor.
Verdiğim örnekler hep İstanbul'a nasıl gidilir şeklinde oldu farkındayım. Ama o yakınlarda İstanbul gibi büyük bir şehir varken Gebze'de yapacak pek bir şey kalmıyor.
Haa bir de akşamları ya da geceleri McDonalds'ta YYY type R gibi güzel araçları görebilir ve E5'te arkalarında bıraktıkları senfonileri dinleyebilirsin. :)
İyi geceler.
genelde mc donalds ta cuma veya cumartesi aksamlari saat 10 dan sonra oradalar.hepsi iyi çocuklardir.sen bence oraya git hem onlarla tanismis olursun hemde gazlarsin onlarla.oradan kartala geçer migrosta takilirsiniz.orada da sohbet iyidir.güzel vakitler geçirirsin merak etme...
ben orda deılm ama gebze meslek yuksek okulundayım...haftasonları gebzede durcagımı zannetmıorm ama hafta ıcı de bı yere gıtmek mantksz ***** hergun okul var....sekerpınar cayırova falan bunları zamanla ogrenıcem galıba :)
yaw gıderım gıtmesınede...aralarını gırıp ben geldımmı dıcem :D
öğreneceğin bi onlar zaten hahahaha.. ha bi de yenimahalle. bu arada istanbula gitmek istersen arabanla kesinlikle tem i kullan... belki biraz uzatıyor yolu ama kafan rahat istediğin hızla gidiyosun . bir gün del sol la iken sınavı unutup sonradan aklıma gelmişti. ataşehir den okula 14 dk da gelmiştim :D yarım depoya yakın benzine mal olmuştu bana :)
bence seni kabul ederler.oraya gittigin zaman mavi 106 li bir arkadas var adi alper.onunla kontaga geçersen sana yardimci olurlar.1 hafta önce deseydin bende oralardaydim.tanistirirdik seni arkadaslarla...
Okullar açıldıktan sonra bir akşam tanışma ya da buluşma benzeri bir şey yapılırsa ben de katılmak isterim aslında. Roll videolarından gördüğüm üyelerle tanışmak isterim. :)
bu konuya yazarız , bende okulda olursa eğer sıcak çikolata yaparız mc de :)
beni bul orda :) hepsinin abisiyim ben
halla halla biz seninle denk gelemedik o zaman.kaç hafta üst üste geldik oralara halbuki...
tamam oralarda olun o zmn :) hergun mc e gıdermısım ben artk sızı bulacam dıe
cuma veya cumartesi geceleri oralarda oluyor arkadaslar benim bildigim...
ıyı oldu ya bu...sevndm