User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
104 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Gebzeden Kaç Arkadaş Üye ???

gokhan-M
    Misafir
    hoşgeldin namussuzu,bölücüsü,dil-din-ırk ayrımının çok olduğu,haracın,belanın,itin uğursuzun gırla olduğu,3e alıp 5e satmaktan ziyade direk dibine kadar kazıklıyım canı çıksın diyen esnafı,gundi barzo apaçisi bol bol çeşitli türlerinin ve bu türlerinin tunikçiyiz biz deyip mc donald's dan başka yer yokmuş gibi mc kenarında günde 97895798 defa tur atarak çıstak çıstak dolaşıp şekil yapmaya çalıştığı futursuz gençli-yaşlılı güzel ilçeye...görüşmek umuduyla inş. darıcadan bende...
    bu arada gebzede çok abi,abicik,kankii ,babuş ,kanak,hacı v.s çıkar aman deyim dikkat hepsi mezarcı s.kici tipler ki gezbe KEOsu diye bişey var..bikere yapım sorası beni sallamaz diyenlerden fazlaca löönnk diye içlerine dalma ilk dakkadan ziyana uğrama
    kolay gelsin..!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senden allah razı olsun... kımse senın kadar acık sozlu olmadı walla...bnmde en cok merak ettıgım seyler bunlardı... söyledklern gıbı bı kac sey duymustum...o yzden burda konu actım...sıteden arkadasım olsun ıstedım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhan-M Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin namussuzu,bölücüsü,dil-din-ırk ayrımının çok olduğu,haracın,belanın,itin uğursuzun gırla olduğu,3e alıp 5e satmaktan ziyade direk dibine kadar kazıklıyım canı çıksın diyen esnafı,gundi barzo apaçisi bol bol çeşitli türlerinin ve bu türlerinin tunikçiyiz biz deyip mc donald's dan başka yer yokmuş gibi mc kenarında günde 97895798 defa tur atarak çıstak çıstak dolaşıp şekil yapmaya çalıştığı futursuz gençli-yaşlılı güzel ilçeye...görüşmek umuduyla inş. darıcadan bende...
    bu arada gebzede çok abi,abicik,kankii ,babuş ,kanak,hacı v.s çıkar aman deyim dikkat hepsi mezarcı s.kici tipler ki gezbe KEOsu diye bişey var..bikere yapım sorası beni sallamaz diyenlerden fazlaca löönnk diye içlerine dalma ilk dakkadan ziyana uğrama
    kolay gelsin..!
    pug67,ne zaman acılıyo okul?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10unda esyalarımı gtrcem...17sndede sınvm var donmem heralde daha gerı sonra

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akşam hava karardıktan sonra çok dışarı çıkma tenha yerlerde en azından dünyada suç oranı en fazla ikinci bölgedir gebze
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    :S :S :S o ne demek yaw...sokakta dolasan adama bıseymı yapıolar???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gasp,darp ws dikkatli ol, yaya olarak cıkma hava kararınca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ey allahım nereye dustuk yaw...ugras dur..

gokhan-M
    Misafir
    Alıntı Pug67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ey allahım nereye dustuk yaw...ugras dur..
    allah yardımcın olsun kardeş

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhan-M Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kolay gelsin..!
    sen harbiden işin bokunu çıkarmışsın kötü dediysek okadarda değil biraz yazdıklarına dikkatet tosun

gokhan-M
    Misafir
    Alıntı ibrahim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen harbiden işin bokunu çıkarmışsın kötü dediysek okadarda değil biraz yazdıklarına dikkatet tosun
    neyin bokunu çıkarmışım...nereye dikkat edicekmişim ? bilmeden yazmıyorum dikkat edicek bişey yok ortada gerçek bu kabullen kabullenme.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seni darpmı ettiler seni gaspmı ettiler saçma salak şeyler yazmışsın senle tartışmak istemiyorum uzatma istersen

gokhan-M
    Misafir
    seni darpmı ettiler seni gaspmı ettiler saçma salak şeyler yazmışsın senle tartışmak istemiyorum uzatma istersen
    ne gasp edildim ne darp edildim..bunları yaşan yakınlarım var fakat...sen kendi yazdıklarını dogrumu buldun ilk yazan sensin zaten mayfaymıs ıvır zıvır bak önce kendi yazdıgını oku nerde ne yazmışın sonra benim postlara atla ve ben yazmadım gasp v.s yi sarıcak başka adam bul hadi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben zaten yazdıklarımı biliyorum ama sen baya laf yazmışsın olmaz hani benim demek istediğim o

gokhan-M
    Misafir
    ben zaten yazdıklarımı biliyorum ama sen baya laf yazmışsın olmaz hani benim demek istediğim o
    sen olmaz dediysen tamam olmaz umarım zaten adam nasıl biyer demiş oluru olmazı söylemedik ona sana şunu yaparlar bunu yaparlar demedik gasp ederlek arabanı yagmalar v.s demiyoruz gebzenin profili belli üstad sen istersen melekler şehri olarak gör şu sitede kime sorsan illaki negatif bişeyini duymuştur gebzenin istersen anket yap bak ve gör..neyse uzatmıcam dedin gibi

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fabrika bölgesi..hep otoban yol.düzgün bi çarşı yok alışveriş merkezi gibi takılabileceğin bi yer yok tuzla pendik kartala gelirsin en yakın yerler buralar...
    zaten herkez herşeyi söylemiş daha bişey kalmamış g.tü kolluycaksın o kadar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar tartısmaya gerek yk...burda kımse gebze hakkında ıyı bıse solemedı...herkesın yazdıgı msj da bı negatıflık var...artık ısım sansa kaldı ne dıyım... kac dk pendık , tuzla , kartal arası gebzeye??

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Liseyi cayirovada okudum.cevremnde gebze yeni mahalleli arkdasmlarm cok fardi.cok acaip tiplerlede arkdaslk ettim.cok ii dostlarmda oldu hala gorustugm.Okul cikişi silahta ceken oldu yeni mahallede gece ateş edenede oldu Malesf ortalama olarak bence biraz riskli bi yer.ama dedigm gibi cokta dost edinmiştim zmninda herkez kotu olcak die bişy yok.
    Sen kendi işine bak okuluna git gel sonucta nolablir.ama genede tawsiyem altinda araba varsa evi tuzladan tutman kira olarak cok bi fark olcagini sanmiorm kafan rahat olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tuttum evı falan ya...dedgıım gıbı artık Allah'a emanetim..ben ve arabam...alarm falan taktrmayı dusunuorm kapsamlı bıse...bıde branda alıcam ortcem ustunu napaym

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)