Su sekilde bir tema cok isimizi görür diye düsünüyorum cünkü kısayollar bana yetmiyor, bu tarz fazla kısayollu bir tema kullanan varmı?
http://www.zedge.net/themes/647800/colorpulse-theme/#
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ne bilem ben
bole sanki şihine dogan muamelesi yapiyomusuz gibi gelio
benim nar çiçei şahinim iyiydi![]()
Şunun gibi bişi çıkması gerekiyor.
http://tamss60.tamoggemon.com/conten...are_update.png
Yeni versiyon bulamadım varolanı tekrar yükliyim mi gibi bişi. Sende ne çıkıyo programı açınca.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bi tema icin ugrastıgına degmez![]()
ya bende daha once bı kere yukledım aynı surumu tekrar yuklettı
ama sımdı gerek yok fılan dıo dalcam agız burun sımdı bılgısayara sınır ettı benı..:S
valla deger gıbı gelıo cunku kırmızı temasını yukledım
msj fılan geldıgınde arkayı mavı gıbı yapıyo sacma bı sekılde hıc sevmedım...
şimdi update ettim teli.v40 blue.menüden indir bölümü kayboldu.hard reset gereklimi yoksa bu şekilde kullan mı diyosunuz arkadaşlar?
bi reset at tekrar geri gelicek.
hemde fazlasiyla
henuz oturmadı yenı versıyonun telefona. formattan sonra duzelıcek ama yedegını al
ben v 40 tan sonra telefonumda ciddi hızlanma yasadım menü efektleri acıkken rehberde arıyacağım kişiyi denk getirmek işkenceydi şimdi düzelmiş gayet rahat gezebilioryorum rehberimde birde mesaj yazarken bi süre sonra harfleri algılamıyordu cok takılma yasıyordum Q klavye olarak alfasal olarak kullanımda bile takılıyordu suan cok cok iyi V40 tan ben gayet memnunum telefon ve hafıza kartının yarısından fazlasıda dolu herhangi bir donma yada takılmada yasamadım.ancak bugün tech te gezerken pencere 2 kez kapandı.muhtemelen baska bir web browser kullanırsam o sorunda kalmiycak...
Su tema olayı benim de hosuma gitmedi.
Blue yaptım ama ara menulerde arka ekran kötü bir renk oluyor ne mavi ne yesil öyle aptal bir renk...
Simdi ben de sıfırdan blue v40 yükleyecegim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)