User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
95 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: çok önemli !!!

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry çok önemli !!!

2 hafta önce siteden tavsiyeyle teg arıyordum. cebimdeki para 11000 liraydı bu aracın piyasasını bilen arkadasların tavsiyesi ve diğer okuduğum yorumlara bakarak ADANAdan MKT nickli arkadasın aracı için irtibata geçtim. arabanın kazasız olduğunu 2 parça boya oldugunu motorun sıfır olarak gecen sene yapıldığını ve şuan sıkıntısız olduğunu ayrıca stage 2 exedy devriyaj ve eibac 5 cm yay oldugunu söyledi istanbuldan geleceğimi ısrarla aracın durumunu sorduğumda gayet güzel şeylerden bahsedip referans olarakta radar hondayı ve ve cogu kişininde arabanın durumunu bildiğini söyledi. aracın resimlerini gönderdi baktım beyendim ve işten izin alıp adananın yolunu tuttum. ilk görüşte vaz geçtim araba yorgun duruyordu ve ön koltuklar yırtık kalorıfer vana düğmesi uydurmaydı ön tamponda acil boya istiyodu. alttaraftan yarı şanzıman yarı katalizör sesi gibituhafbi ses geliyordu ara ara iştahım kaçtı 14 saat yol gitmişim oturduk konuştuk gezdik fln fln mustafa kardes gercekten arabanın hiç sıkıntısız olduğunu ısrarla bana kabul ettirdi. bende bi hesap yaptım 500 lira tampon ve koltuk yaptırmak için ikramda bulundu eksik düğmeleri göndereceğini söyledi kopuk olan km telinide radar hondaya gidip kendi hesabından yaptırmamı söyledi. alttan gelen sesinde bakalit sesi egzoscunun düzeltecegini bişey olmadıgını söyledi.tmm dedik herşey iyi güzel anlaştık yola cıktı. sonuç aksarayı geçtikten sonra o bakalit sesi çogalmaya başladı. boluda yağa bi baktım çubukta yağ yok 1 litre koydum seviye yerine geldi.aradım sordum yağ sogutucu oldugunu en az yarım saat 45 dakika sonra yağın kartele indiğini söyledi tmm dedik. istanbula geldim arkadası evine bıraktım baktım egzosdan baya su damlıyo araba teklemeye başladı. neyse sanaiye gittim 1 gün sonra distribütör kapağı erimiş içi dağılmış bobin ölü elektirk çok zayıf değiştik araba hala salak gibi çalışıyo 2. enjektör tıkalı söküldü hepsi temizlendi hava hortumları sacma sapan usta düzeltti. bütün radyatör hortumları temizlendi rolanti motoru tamamen tıkalı ona giden hortumlarda tıkalı. açıldı araba kendine geldi. şanzımandan gelen ses için motorcuya gittim. sonuç 2 motor kulagı tamamen kopuk şanzıman prizdirek rulmanı dagılmış dendi açtırdım 6 adet rulman darma dagın herkes sok o halde araba ordan buraya nasıl geldı ve prizdirek rulmanı tamamen dagılmış ama misketler şanzımanda yok !!!!!!!! çıkmadı neyseki dişliler saglamdı toplandı oda düzeldi. bunlar 1 haftada oldu araba sanaiden cıktı 100 km yaptım egzosdaki su atması cogaldı tekleme başladı gene enjektördür diye gittim gene teksilindir yok ustaya genemi temizlenicek dedimki bujiyi söktü ve hayırlı işler buji yeri komple su !!! yani contada gidik araba komple boyalı Allahtanki öyle macunlu falan değil kafadanda hiç bişey yok baskı balatada exedy değil madein korea valeo yazıyo yaylarda tam bakamadım ama büyük ihtimal ek civic orjnal yayları. şimdi araba gene sanaide kapak açılacak ve ustam sadece conta değildir büyük ihtimal kapaktada çatlak çıkacağını söyledi. şimdiye kadar ettiğim masraf 1300 lira adanaya gidip gelişim hariç. bundan sonrasını soruyorum sana MKT mustafa kemal maaşımı çektim bitti. kurban kesicektim yalan oldu arabamı satıp hemen senın yanına gelmiştim bayram seyran cocukta rahatsız hastaneye gidip geliyodum oda sıkıntıya girdi şimdi ben ne yapayım..!!!!! sana yarısı borc yarısı alınteri parayı verdim hani ben bi hıyarlık ettim ama bu hakkımı sana nasıl helal edeyim şimdi...??? araba kapımda yatıyo bayramdan sonrada açılacak ama parasızlıktan toplanamayacak büyük ihtimal şimdi bana bi dönmeni bekliyorum ??

kafanızı şişirdim belki ama bana hak vereceğinizi düşünüyorum bunu buraya yazmak istemedim ama artık aklıma başka bişey gelmedi sonuçta bu site artık kemikleşmiş arayıpta bulamuıyacağımız bişey yok en faydalı bilgiler bizimgibi araba hastalıklılarına burada uygulayanlarda üretende tüketende burda ve burdaki yorumlara göre çok işler yapılıyor. benimde kalkıp hiç düşünmeden adanadan araba aldıgım gibi.. konunun yorumunu sizlere bırakıyorum !!!!:

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Offf çok çok ciddi sorunlar bunlar, mustafa döner size burdan, ki bence ona yakışan gerkeni yapması, birde mustafadan dinlemek lazım olayları,

çok geçmiş olsun.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazık olmuş,Allah yardımcın olsun kötü bir durum.Neyin ne olacağı belli olmaz ama sıfır motor mubabbeti kafa karıştırıyor..

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun, çok kötü bir durum,

aracı aldığınız kişiyi hiç aradınız mı?

eeagle0
    Misafir
    Çok geçmiş olsun eski sahibi insallah bir şekilde maduriyetinizi gidermek için elinden geleni yapar.. Üzücü

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Can sıkıcı durumlar kötü olmuş geçmiş olsun diyelim, ama kabahatin büyüğü sende mal ortada adanaya kadar yol gidiyosun baktırmadan niye alıp geliyosun ? Sözüm meclisten dışarı yanlış anlaşılmasın kimseye ithafen söylemiyorum bunu ama bu zamanda 10 yıllık arkadaşından kazık yiyosun kimseye güvenmeyeceksin körü körüne, eşşeği sağlam kazığa bağlamak lazım.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eminim makatın mantıklı bir açıklaması vardır

büyük geçmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karşı tarafı tabiki dinlemek lazım ancak yeni konusunu okumuştum.. Hergünümü burda geçiriyorum neredeyse arkadaş gibiyiz birbirimizle... Bazı durumlarda forumdan diyerek gözümüz kapalı güveniyoruz... Yazık....
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok gecmiş olsun.

keşke almadan önce mtk nında tanımadığı birine veya honda servisine aracı gösterseydiniz.
    OEM+

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun eçok kötü olmuş Allah kimsenin başına vermesin

onurkara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok üzücü bi durum.. ah be hocam okdr yol gidiyosun masraf yapıyosun niye bi ustaya götürüpte baktırmıyosun.. olan olmuş artık geçmiş olsun inş düzeltrsiniz bi şekilde..

Güvenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun , şimdi ne desek boş

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok gecmiş olsun.. onca yol gidilmiş, sonucunun böyle olması iki taraf içinde can sıkıcı olmalı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun benzer şey son aracımda benimde başıma geldi sıfır motor diye aldık dogru motor sıfırdı ama triger v.s degiştimi diye sordum hepsinin degiştigini söyledi bende sözüne itimaden kontrol etmedim ve 10 bin km sonra triger kayışı koptu üst kapak komple elden geçti insanları anlamıyorum araç satarken neden yalan konuşurlar
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi ölçülerimizi paylaşalım... örnek: x.xx mt ve xx cm.

not: x cm. olanlarda üzülmesin her şey mi canım seks

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok uzundu okumadım.. geçmiş olsun diyelim..

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    site içerisnde dönen bi alış verişin böyle sonuçlanması üzücü olmuş gerçekten. ama ilk etapta tek taraflı bakmamak lazım olaya.

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mkt yapar gerekli acıklamayı. yalan söylemez. sadece onunda bilmedikleri cıkmıştır.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mustafa kemali aradım şimdi giriyor konuya....

uluckaban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun üzücü bir durum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)