şunu yaptınmı
uygulamalar>yer>Konumlama>Konumlama Yöntemleri> ve buradan sadece tümleşik GPS seçili olucak
Printable View
şunu yaptınmı
uygulamalar>yer>Konumlama>Konumlama Yöntemleri> ve buradan sadece tümleşik GPS seçili olucak
ozman Ağ hedeflerinden, wapservisler internet falan oradan direk kaldır sil orada kesin bulrusun bence
ben şimdi daha önceden sldiğimden Hedefler kısmında bu turkcell bağlantınn nerde olduğunu hatırlayamıyorum tam olarak kusura bakmayın
yani genellikle biraz bekletiyor sonra bağlanıyor :D htta arada eğer koparsa bağlantı hemen tekrar uyduyu buluyor :D
hotmix diye yeni bir internet radyosu gelmis oviye. Degisik tarzlarda 10 farkli icerik var. Tavsiye ederim. Yine nrj iyidir o da ovide var.
ya şu gps için genç yiğit mert delikanlı arkdaşlar yokmu resimle anlatsa biz cahilller için :D
en son olmadı harita sorunsalı diye bi konu açacaz :o yada yönetimden izin alıp 5800 için programlar temalar diye bi konu bölümmü açılsa ne :D 72 sayfa oldu konu :)
eyvallah teşekkürler.
Ovi suite ve Nokia suite arasında ne fark var ben ovi suite programını hiç sevmedim hatta uyuz oldum diyebilirim. Nokia suite forever.
luda işin içinden çıkamamış puhahahahaha
5800de pdf okuyabilecegimiz bi program varmı ucretsiz. varsa link paylasabilirmisiniz yada program adı. bi kac program denedimde ya yuklenmiyo ya saglıklı calısmıyo :)
super yere dustu telefon,
orjinal ön kapak kac para?