en son versiyonu attıktan sonra telefonum bi garip oldu normalde harita gps ayarı vardı ama su anda konumum a giriyorum bulundugum yeri göstermiyor hatta hiç bişey göstermiyor ayar kısmını bilen bi arkadas tekrardan yazabilirmi
Printable View
en son versiyonu attıktan sonra telefonum bi garip oldu normalde harita gps ayarı vardı ama su anda konumum a giriyorum bulundugum yeri göstermiyor hatta hiç bişey göstermiyor ayar kısmını bilen bi arkadas tekrardan yazabilirmi
C6 mevzusuna bakıyorum, bu gece yüklerim :D
arkaadaşlar bnde 5800 kullanıyorumdabu gps olayı nası oluyor.programı açıyor ama bayaaa bi süre bekliyor bi sonuca ulaşmıyor.ekstra bi ayarı filanmı var acaba?
Evet sabah 6 oldu, su an telefonum komple C6.
Ana ekran mükemmel, kısayollar rehber kisileri ajanda vs tam istedigim gibi oldu ;)
Cok ugrastırdı, yaklasık 3-4 saattir ugrastım ama degdi.
En basta nokia ile ilgili programlar oldugu icin JAF setup kurulmadı. Defalarca denedim en son ovi ve nokia ile ilgili herseyi kaldırarak kurabildim.
Emülatör ile actım JAF dosyasını falan filan, yapılması gereken herseyi yaptım bu sefer de telefonu görmedi bilgisayar, Nokianın Cable driverını silip JAF ile gelen eski versiyon oldugu icin...
Bu sefer tekrar Ovi ile falan gelen Nokia Cable driver yenisini kurdum.
Yine emülatör ile telefonu flashladım, belki de 20-30 kez...
Flashladıgınız an telefonun acma tusuna basıyorsunuz, bu arada telefonu görürse is tamam ama görmezse hicbir ise yaramıyor.
Yeni nokia cable driver olmasına ragmen defalarca telefonu görmedi, tam pc görüyor telefonu o sırada emülatör telefonu göremedi diyip kapanıyor.
Sonuc olarak 20-30 deneme sonucunda telefonu gösterebildim emülatöre ve C6 yüklendi.
Bazısı 2dkda yapmıs, bazısı da benim gibi saatlerce ugrasmıs ama sonuc mükemmel ;)
Nasıl yapacagınız burada;
http://forum.donanimhaber.com/m_4217...irmware/tm.htm
5800de C6 nasıl görünüyor merak edenler icin :)
http://www.youtube.com/watch?v=FXXmW...layer_embedded
bu c6 nokianın kendi güncellemesimi
Nokia'nın bir başka telefonu.
nokia n97/c6 firmware diye geçiyor , bu iki telefonun firmware'ini 5800a uyalarmışlar.
Bir n97/c6'yı eine aldığnda kuallandığında nasılsa 5800da aynı şekilde oluyor ama sırf görünümde değil.Yorumlarda herkes telefoun bayağı hızlandığını söylüyor
Oviden hrİtalari guncelleyin yada tekrar yukleyin
kamera nın kalitesinde iyileşme varmı yavuz abi
LG CHOCOLATE tek çağre 5800a verilen para b*k borusu styla :)
tum ekran ikonlarlami dolu nedir anlamadim?
şöyle söyliyim, arkdaslarımdan 1kaçtanesinde var ya yagmurda cebinden cıkartamaz yada telefon donup donup durur. kamera desen ayrı bi dert. dokunmatiği yalan oldu ekran filmi değiştirmek için kaçkez servise gitti artık cocukta bilmiyor. 2 yagmur damlası değmiş telefona, servise gittğinde ekran oksitlenmiş demişler :D nasıl iştir ben anlamadım :o
Belki kullanmasına baglıdır ama bence 5800 yalan oğluu yalan bir telefon :icon_tup:
senin arkadasinin telefonu teknosadan falanmi aldi?