bende geçen ışıklar kapalıyken küllük yerine tele basmışım sigarayı hafif bi eğim oldu ekranda başka da bişey olmadı:D sağlam tel bu arada gps kullanınca 200 kuruş 200 kuruş iniyo sizde de oluyor mu?
Printable View
bende geçen ışıklar kapalıyken küllük yerine tele basmışım sigarayı hafif bi eğim oldu ekranda başka da bişey olmadı:D sağlam tel bu arada gps kullanınca 200 kuruş 200 kuruş iniyo sizde de oluyor mu?
Bütün ayarları yap yine düsüyor o, bu nedenle turkcell interneti kaldırdım ben.
İnternet paketiniz yoksa turkcell interneti kaldırın baglanamadıgı icin birsey düsmüyor.
İnternette 5800 ile ilgili karıştırırken. V5 in hacklendiğini ve performans görünüm olarak baya iyileştiğini okudum. Aramızda deneyen var mı? Aldığım vakit düşünüyorum hacklemeyi açıkçası.
5800 kullanıcılarına bir soru
telefonda internet paketi olduğu varsayıyoruz , gps'e bağlarnırken sadece bağlantı anında ücret gidiyor değil mi , sonra dolaşırken yol tarifi alırken internet paketi üzerinden mi kullanıyor nasıl oluyor?
gps'i kurcalarken geçen hafta 20 bugün 10tl gittide haybeye öğrenmem lazım bunu:D
Özgürüm gps için internete bağlanmana gerek yok 1 dk bekle telefonu bulayım ayarlarımı yazacağım bende son 1 aya kadar internet destekli giriyordum sonra değiştirdim ayarları sorunsuz çalışıyor.
Ayarlardan interneti çevrim dışı yaptığında direk gps den uyduya bağlanıyor vs navigasyonun çalışıyor. Son güncel haritalar yüklümü.
1kere internete bağlanmadan kendi gps anteni ile bağlanıp kullandım zaten ama ogünden sonra olmadı , ya bağlanmıyor yada bulamıyor.
Demin parkta otururken kurcaladım baya bir bekledim , uyduya bağlanıyor ama bu seferde adres tarifi bulamıyor yada adresi buluyor rota çıkartamıyor böyle saçmalıkları var.
Gidiceğim yeri anca evde wifi ile bağlanıp bulup rotaya eklersem dışardayken kolayca buluyor.
Zaten internet paketi alıcam , gps kullanırken internet paketinden mi kullanıyor yoksa konturden mi yiyor onu merak ettim
Faturalı hatta ayda 100 mb ve bilmem kaç dk konuşma paketi aldım turcellden her ay 70 tl fatura gelirdi şimdi bu paket ile 48 tl ve navigasyon ile 100 mb hayatta dolmuyor , tabiki internet desteklide turkcell wap para yazıyor.
Bide araba için bunu tavsiye ederim.Çok faydalı oluyor.
Car Windshield Swivel Mount for Nokia 5800
http://www.tudocelular.com/new_files...ic_43530_1.jpg
Sipariş verdim bundan bende , internet paketi aliyimde öyle deniyim bir.Her gps'e girdiğimde 20tl yazcaksa üzer:D
Evet destegi komple kaldırdı mı konumu direk buluyor ama arac sürmede rota kısmında cok bekletiyor, hic önceden böyle seyler olmazdı neden oluyor bilmiyorum.
Biraz arastırdım v50 ile alakalı bir durummus, cünkü ben de v31 veya v40 kullanırken hic sorun yasamıyordum.
Cevrimdısı heryeri buluyor, direk gps calısıyordu.
Simdi hedef belirlerken bisürü ilceyi falan bile bulamıyor, gps verisi bekleniyorda 30dk bekliyor tık yok.
İnternet paketi ile kullanmaya devam etmek lazım sanırım yeni versiyon cıkana kadar.
+Dragger çat diye başlıyor navigasyon internet ile.
yau sanırım tek harita kullanamayan benim.
cevirim dısı kaldıgında oldugu gıbı kalıyo hayatta bulmuyo...
15 dk dır acık hala ciğlide sanıyo kendini oysaki bucadayım..
Bu versiyonda navigasyon s.cmıs.
O nedenle internet destekli kullanmak lazım.
Alıntı
.
Alıntı:
- Menü - uygulamalar - yer
yukardaki menüye giriş yaparak Aşağıda verdiğim ayaları aynen yapın...
-KONUMLAMA (sadece aşağıdaki işaretli olsun)
* Tümleşik GPS
-KONUMLAMA Sunucu
* Kapalı
Bu ayarlardan sonra KESİN VE KESİN açık alana çıkın! (360 derece etrafınız açık ve yüksek binalar olmasın yada yüksek bi binanın tepesinde deniyebilrisiniz ilk sinyal çok önemli!!!)
- Menü - uygulamalar - yer
yukardaki menüye giriş yaparak Aşağıda belirttiğim kısımı açın
*GPS Verisi
(GPS aygıtları aranıyor) bu yazıcak 3sn ekranda...
Yazı kapanınca
*SEÇENEKLER - "Uydu Durumu" çalıştırın
Ekrana 32 uydu kanalı çıkacak gri renkte bi kaç uydu bulacak
(4 giri uydu GPS verisi almak için yeterli ancak GRİ olması sağlıklı bağlantı alamadığı anlamına gelir)
Bu ekranda kaçtane uydu bulduğu çok önemli değil Bu şekilde bi kaç uydu bulacaktır.O kısmı kapatmadan sadece TELEFONUN "MENÜ" TUŞUNA basarak bu ekranın arkada çalışmasını sağlayın...
Ve menüden kullandığınız navigasyon programını çalıştırın
2-3dk içinde konumuzu bulucak ve GPS sinyali alınacaktır.
Bundan sonra GPS yer tespiti konusunda sıkıntı çekmeniz hava şartları ve bulunduğunuz ortamla alakalı olur.
Bunlar zaten öyle bende cözüm olmuyor.
Konumlamada pat diye yerimi buluyor ama biryere gitmek isteyince gps bekleniyor diyip yarım saat öyle kalıyor.
uyduya bağlanması önemli işte , birkere bağlandımı devam ediyorda bağlanamadıığı zaman çok bekletiyor.
yazıdaki gibi uydu durumuna bakıp çubuklar mavi olduğu zaman ovi maps'i açınca daha rahat buluyo
ben yapamadım valla ya