ya ben garmin kullanıyorum zaten ama nokia maps de çalışsa fena olmaz :)
evet gps açıkken tüketim artıyor :)
Printable View
ya ben garmin kullanıyorum zaten ama nokia maps de çalışsa fena olmaz :)
evet gps açıkken tüketim artıyor :)
valla v.50 yi ben sevdim ama benim 2 sorunum var.
music player a girdigimde bul kısmı vardı hanı sarkıyı yada sanatcıyı yazıoduk cıkıyodu.
v.50 de yok bu cooookk kotuuuuu....
ve ben bu haritayı neden kullanamıyorum yau bırı annatsın.
ınternete baglanıyo ılk basta gırıste 2 krs alıyo bunu engellemek ıcın ınternet ayarını sıldım su anda gps baglanmıyo dolayısıyla harıta acmıyo
yardım edebılcek olan ??
eveeeeeet :D konuyu baştan sona okudum , benide heveslendirdiniz :D Şimdi sizden ricam bu cihazı en makul şekilde nasıl kullanırız. ?
Dün 7 senelik samsung telefonum daki uyduruk msn jawası o kadar çok işime yaradıki anlatamam. ölüm kalım arası bişeydi yaptığı güzellik :p O yüzden multimedia bir telefon almam zamanım geldi.
Sırayla şunları sorayım;
1.) internete giriş, mailler vs belki banka işlemleri yapanlar cihazın hızı + ve - lerini anlatablir mi?
2.) Cihazın tutukluk yapma olayı çok rastlanan bi durum ama bu kadar özelliği barındıran bi cihazda göz yumabilirim, dert edecek kadar bi kitlenme durumu var mı ?
3.) özellikle bi cafeye gittiğinizde wifi özelliğini sorunsuzca kullanabiliyormusunuz ? Modeme bağlanmak için şifre vs istiyordur kesin, birde gps için indirilen garmin programı şehirler arası yolculuklarda ne kadar faydalı ve gps üzerinden mi ücretlendırılıyor yoksa ücretsiz bir şekilde uyduya bağlanabiliyor mu ?
4.) Dokunmatik ekran olduğundan çizilme veya ekranın yağlanmasına karşı sizin bi yönteminmiz var mı kılıf vs gibi ?
Birde kutu içinden bazı ekipmanlar eksik çıkıyor ben hepsinin olmasını istersem kimden ürünü satın alacam?
Şimdiden teşekkürler
haa birde Black mi Red mi Blue mu ?
1- hızı tatmin edici bence
2- benimki ayda 1 kez falan bi kapatır açar kendini o kadar
3- wi-fi bağlantısı aşırı sorunsuz :) gps anteni olduğu için komple ücretsiz, antalya-istanbul yolunca nerde benzin istasyonu var diye baktım mesela ne var ne yok buldu anında :)
4- kılıf falan kullanmıyorum, elde-cepte taşıyorum, özensiz kullanıyorum ama hiç çizilmedi maşallah. yağlanınca da t-shirte siliyorum :D
benimki red ama aralarındaki farkları çok bilmiyorum, bikaç gün sonra güncellesen de olur :D
ben günde 1 buçuk saat falan konuştuğum için 2 gün maximum gidiyor.
full+full paket satışı kalmamıştır sanırım
fiyat düştüğü için paket içeriğinde eksilmeler oldu.
Siyahını ben pek beğenmedim çok kapkara duruyo , red en güzeli içlerinde hafiften yanar dönerlik var
Full+full yok ok
Red daha yanar döner ok
Şarj çok uzun gitmiyor :rolleyes:
Wifi Sorunusuz ok
gps sorunus ok
İnternet üzerinden flash tabanlı video vırt zırt izleyebiliyormusunuz ?
Ve en kritik soru :)
suan 5800 a verdiğiniz para cebinizde olsa bir daha aynısından alırmıydınız yoksa alternatifleri değerlendirirmiydiniz ?
bence satın almaya gittiğinde hepsini yan yana koy hangisi içine sinerse onu alırsın...bendeki siyah modeli skyfire programıyla netten çok rahat flash video izleyebiliyorum..youtube falan sorun değil hatta ezelin kaçırdığım bölümleri izleyebiliyorum bazen :Dbence bu paraya alınacak en güzel cihaz ...
kafamdaki son rütuşlar kaldı zaten ;)
bana telefon hakkında kötü bişey soyleyecek biri yok mu beea :p
ya su gps i ucretsız nasıl kullanıcas bırısı yardımcı olsun
bişey daha aklıma geldi Rollinglerde guzel video ceker mı acaba ? gece ve gunduz diye 2 ye ayırırsak :)
gece çekimini unut da gündüz idare eder :D
- İnternette sorun yok, gayet de hızlı...Kırk yılda bir cok dolasırsan kendiliginden cıkabiliyor browserdan...Onun da cözümü var orjinal browser yerine skyfire veya opera yükleyebilirsin.
- Kitlenme durumu 1 kez basıma geldi, onun dısında bir sorun yasamadım.
- Wireless aglara sorunsuzca baglanabiliyor, sıkıntı yok. Garmin de tamamen ücretsiz ve heryerde kullanabilirsin, nokia maps de ücretsiz oldu onu da kullanabilirsin.
- Ekranda cizilme vs olmadı bende ama yaglanma tabiki oluyor, ara sıra siliyorum yetiyor. Kılıf veya koruyucu jelatin falan ben kullanmıyorum tepkisini azaltıyor ekranın.
Sonuc olarak fiyat performans iliskisi iyi bir telefon, tavsiye ederim ;)
Sadece kamera performansı bekleme, renk de mavi olabilir :icon_tup:
Ben garmini bıraktım, gecen avcılarda biyere gidecektim sokak adı falan yazdım bulamadı.
Nokia maps tak diye saniyede buldu sokagı, besiktastan sokagın ortasına kadar götürdü ;)
Daha kullanıslı geldi bana.
Sovalye bir önceki sayfada yazmıs ;)
orhan abi çektiğin güzel bi resmi buraya koysana merak ettim görüntü nasıl :)