bende bazen oluyo gecen gün 3 kere art arda oldu sıcaktan diye umuyorum. kapanıyo geri açılıyo kendi kendine.
Printable View
edit ...
günde en az 20-30 kere yapıyor bunu , hafıza kartını vs. biçimlendirdim , bütün programları vs. sildim ancak işe yaramadı . 2-3 haftalıgına adapazarına gelmıstım , geçenlerde nokıa club a goturdum , 2 gun sonra gelın dedıler , 2 gun sonra gıttım telefonu ıstanbula gonderıcez dedıler ızın vermedım aldım cıktım telefonsuz kalcaktım yoksa :D kayserıye donunce goturcem tekrar mecburen 1 ay belkı de daha fazla telefonsuz kalıcam ama katlancaz mecburen
yeni güncelleme ne zaman çıkacakmış bellimi?
oz bugün çıtır bi güncelleme çıkmış, büyük güncelleme eylülde galiba
Bu guncellemeyle ilgili msj gelmedi bana
abı ondan mı kaynaklanıyo , baska bıseden mı kaynaklanıyo bılmıyorum ama ıyıce canımı sıkmaya basladı bu durum , bı yerde okumustum , bu problemın surumden kaynaklandıgını soyluyolardı , az once nokıa dan mesaj geldı surumunuzu guncelleyebılırsınız dıye , guncelledım , yıne problem devam ederse memlekete donunce yollucam garantıye baska care kalmadı .
bıde kalem bı anda yalama oldu kendı kendıne cıkmaya basladı :D kalem veya arka kapak nerden bulabılırım ?
Benim telefon v40'da yapardı çok değildi oda en son formattan sonra yapmıyor artık yeniden falan yüklemiştim ben yazılımı :)