arkadaşlar bir sorum daha olucak.. navigasyonu araclarında internetsiz sorunsuz kullanan arkadaşlar hangi programı kullanıyorlar acaba?
Printable View
arkadaşlar bir sorum daha olucak.. navigasyonu araclarında internetsiz sorunsuz kullanan arkadaşlar hangi programı kullanıyorlar acaba?
şu multiupload sitesini bir türlü açamıyorum kafayı yicem:)başka bi indirme sitesinde var mı acaba o dosya..
şu c6 yı banada yapın :D biri yardımcı olsun yada msnden ? 5800 xm var bendede , v40 sürümünü kullanıyorum..
flash dedikten sonra bir türlü telefonu görmüyor hep not found yazısı çıkıyor..birde her telefonun açma tuşunu bastığımda direk windows otomatik tanımaya geçiyor..nokia cable driver,pc suit falan hepsini sildim.
bende aranıza katıldım 5800 alarak :)
sürüm v51.0.006
son sürüm 07.09.2010 diyor son güncelleme bu galiba
ya ben bu işlerden hıç anlamıyorum telefonu aldım alo alo başka bişey kullanmıyorm.. navigasyon felan varmış ne güzel nasıl kullancam bunları program mı ındırmek gerekıyo.??
ooo yeni güncellememi var yoksa, hemen akşam evden bakalım :)
yeni güncellemede ne gibi farklılıklar var acaba benim telefon son versiyon ama eski sürümleri bilmediğim için tam olarak anlamadım değişiklikleri
arkadaslar birsey sorucam benim 5800 in sarzi 1 gunde bitmeye basladi gun icinde surekli mesajlasiyorum.
Bataryadanmi kaynaklaniyor yoksa baska bir sorunmu war acaba daha once boyle bir durum basina gelen warmi?
Surekli mesajlasiosan btmesi nrmaldr.sana tavsiym surkli msjlasiosan eger mesaj sesi olark titresmi kapatp bipi kullanman tabi duyablicksen:)3g yi kullanmiorsan kapali tut brde teli az ceken yerde tutma
Ozmn teknik srvse git pilinide cihazida kntrl etsnler
ya benım telefon problem çıkarmaya basladı iyice , en önemlisi de şuan wireless a girmiyor , daha doğrusu ağ a bağlanıyor ama internete girmiyor , niye yapar bunu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim .
Farkli wifi aglarndada sorn yapiorsa wireles arizalidir..hatta vluetooth ve radyoda arizalanmstr buyuk ihtimal
3g yı nasıl ıstedıgımız zaman kapatabılıyorus ole bı secenek var mı
Baglantida ag secenegi var onu cift moddan gsm ye al