c6 dan cok memnunumda bugün birşey dikkatimi cekti telefonun YES tusunun ısıgı arada bir acık kalıyor diğer 2 tus sönük sadece YES tusu yanık kalıyor ısıgı bazende YES ve NO ikisi acık kalıyor anlam veremedim sizdede yapıyormu ?
c6 dan cok memnunumda bugün birşey dikkatimi cekti telefonun YES tusunun ısıgı arada bir acık kalıyor diğer 2 tus sönük sadece YES tusu yanık kalıyor ısıgı bazende YES ve NO ikisi acık kalıyor anlam veremedim sizdede yapıyormu ?
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
o tuşların yanması bug olarak anlatılıyordu dh de ama bende ikiside açık kalmadı.
menü tuşu,tuşları kilitleyince yanık kalıyordu ama onu bildirim ışıkları kısmından kapatabiliyorsun
bugün şarja taktığımda yes tuşu açık kaldı ama tuşları açıp tekrar kilitleyince söndü.
var ufak tefek bug lar![]()
aynen özgür bende az önce sarja taktım YES tusu acık kaldıda sadece bendemi var yoksa sizdede oluyormu diye merak ettimo kadar çatlak su kaçırmaz
![]()
M.Kemal ATATÜRK
eheh valla ufak tefek eksiler dışında beniim için büyük bir artısı oldu
telefonum bazen günde 2-3kere bazen 3-4günde bir hep reset atardı kendine mesajlaşırken falan.
hele ilk aldığımda her attığım mesajdan sonra reset atıyordu sonra azaldı
servise verdim çözemediler,firmwaredan sonra çözüldü
Bu hafta bende alıcam bu telefondan.fakat kararsız kaldım bazıları menü geçişleri vs çok yavaş diyor kaydırma çubuğu kullanımı zorlaştırıyor diyor. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar ?
İlk cikan herzmn sorunlu olur bu sekilde ornek cok tel var nokianin
Gerci cogu seyde ilk cikani almican
beyler sesli arama yapmayı başarabilen var mı aramızda![]()
arkadaslar bu jaf setup ta nokia cable driver i tekrar yukluo kendısı! ama sızde diyorsunuzkı cable driver i silin. onceden zaten sılmıstık. bunu tekrar yukedlı bunu damı sılıcez..
birde launh jaf la ilgili sorunum var calısmıyo. nasıl hallederiz bunu ? hata verıp duruo.
birde diger tarafta emulatorde sole bisey var off line filan secin dio da onu bulamadım..:S
JAF setup yükledikten sonra tekrar yükleniyor cable driver o yüzden yükleme bitince bu sefer cable driver ı tekrar silersen iyi olur.Ben cable driver yüklüyken yaptım illede silmen gerekli değil yani.
resimlere bak o offline yazan kısımda programı ilk actığında hiç birşey yazmıyor o kısma gelip tıkladığında yatay menüde karsına cıkıyor.
M.Kemal ATATÜRK
sayfayı baştan sona okumuş bulunmaktayım yarın mesai çıkışı ilk işim gidip 5800 almak olacakfakat kutu içeriğinde şarj aleti+kulaklık+yedek batarya+bileklik ve 8 gb hafıza kartı var? siz aldığınızdada böylemiydi ?
Arkadaşlar tamam herşey çok iyi çok güzel hızlı ama benim bi kaç problemim var... navigasyonu çalıştırınca "Araç Navigasyonu Bu Konumda Çalıştırılamıyor" Diye bi uyarı alıyorum varmı bir benzeri olan... Ve Bi Soru daha ben Ovi magazan uygulama yuklerken c6 diye mi yuklıcem yoksa 5800 mı? cunku facebook ve benzerı programlarda degısıklık oluyor.
Tavsiye etmem onun yerine corby wifi alabilirsin bende ilk bunlardan düşünüyordum ama kaba bir telefon ve dokunmatiği ilerde sorun veriyor.Parçası tuzlu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)