yeni güncelleme çıktığında telefon *#0000# güncelleme bildirimi geliyormu nasıl bakıyoruz ? V51 den başka güncelleme gelmedi değilmi ?
yazılım sürüm tarihi : 09.07.2010
son güncelleme tarihi : 07.09.2010 yazıyor bende
yeni güncelleme çıktığında telefon *#0000# güncelleme bildirimi geliyormu nasıl bakıyoruz ? V51 den başka güncelleme gelmedi değilmi ?
yazılım sürüm tarihi : 09.07.2010
son güncelleme tarihi : 07.09.2010 yazıyor bende
Ben telefonu N97 sarj cihazıyla sarj etmeye kalktım USB den mallığıma geldi muhtemelen kısa devre yaptı sarj almıyor artık hiç servise verdim 1 ay sonra ancak gelir ben gibi yapmayın burdan uyarmıs olayım![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Benim telefon fenalarda 2 gündür. Aşırı yavaşladı. Mesaj oluştura basıyorum iyice bi düşünüyo ilk açsammı açmasammı diye sonra açıyo, açarkende baya bi sürüyo
arkadaslar en son uygulama guncellemelerını yaptım ama ovı harıtalar hata verıyo.bu konuda bılgısı olan varm acaba?
Abiler merhaba;
Dün 5800'ımı aldım, çocuklar gibi mutluyum. Telefonu Kıbrıstan aldım, çünkü burada okuyorum. Sanırım telefon Almanya'dan gelmiş. Çünkü mesela hiç bişey yüklemeden standart haliyle youtube'a girebiliyorum. Şimdi V50.0.005 sürümüyle kullanıyorum ve bunu güncelleştirmek istiyorum. Ancak Pc Suite ve Software updater telefonumu görmüyor. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilir misiniz?
"Korkmadık, savaştık"
*#0000# secenekler-güncellemeleri kontrol et![]()
CEE 87 CORSA C https://r.resimlink.com/H3JFn.png
CAZ83 http://i.hizliresim.com/Mo5XR2.png
RR183 EG CİVİC https://r.resimlink.com/Zr6xZ.png
ilginiz için teşekkür ederim. Güncelleştirmemi yaptım. Ancak bir sorum daha var izninizle. Ben kıbrıstayım. Ndrive yükledim ama kıbrısı göstermiyor. Nokianın kendi navigasyonunu nasıl ücretsiz bir şekilde kullanabilirim? Forumları dolaştım ama bir türlü doyurucu bilgi bulamadım. Ayrıntılı bir şekilde anlatan bir yer var mı?
"Korkmadık, savaştık"
bi kaç arkadaş kullanıyo deneme fırsatım oldu çok güzel telefon bi şikayetleri yok.
edit:hayırlı olsun.
5800 cılar nasıl gidiyor yeni birşeyler varmı
bende bugun kulaklik aldim creative ep630, vallahi orj. kulaklikla biz müzik degil baska bisi dinliyormusuz yahu orj. teneke gibiymis![]()
00' Civic 1.6IES
yaw inanmazsin belki 15 dakika falan bi elimde cx200 mu oyle bi modeli vardi üstünde street yaziyordu, digerinde creative..
hangisi alsam hangisini alsam diye düşündüm durdum..
sonra creative'in üstünde noise izolasyonu yaziyordu dedim bunu alayim
ikiside 75 tl idi mediamarkt'ta
00' Civic 1.6IES
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Dünyanın en iyi kulaklık üreticilerinden biridir, airbus a380de pilot kulaklıgı olarak kullanılıyor![]()
Tango-1 never dies.
böyle salak telefon görmedim,kafasına göre gidip geliyor sim kart kaydı yapılamadı,pin kodu istiyor,bi çekiyor bi çekmiyor.imei kontrol ettim bi sorun yok.kafasına göre işler yapıyor,donmaları filan saymıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)