benimde düşüncem e71den sonra e72 almak ama sadece 5mp kamera beni cezbedecek bir özellik değil
tip olarak e71 daha güzel bence onun dışında hemen hemen her özelliği var :)
Printable View
arkadaşlar navigasyonu nasıl kullanıcam extra bi program indirmem gerekiyormu yoksa menüdeki Yer uygulamasından yapabilirmym
Yok program indirmene gerek yok, yer kısmından ayarları yap.
Haritalardan da gireceksin navigasyona.
Güncel degilse güncelle tabi, oviden indir haritaları ya da bilgisayardan ovi suite yardımıyla at güncel haritayı.
peki kontür gidiyormu abi navigasyon kullanımında
Yer > Konumlama > Konumlama yöntemleri gir;
- Sadece tümlesik secili ise kontor gitmez ama cok gec baglanır.
- Yardımlı ve tümlesik secili ise ilk giris anında kontor gider sonra navigasyondan devam eder.
- Sebeke tabanlıyı secersen sürekli baglı olur, baya kontor gider.
Bende yardımlı ve tümlesik + wifi secili. Sebeke tabanlıya gerek yok.
Ama dolasırken yeni biyer yüklediginde harita yine internete baglanıyor bazen kontor gidebiliyor.
Tavsiyem, internet paketi ile kullanman...Öteki türlü daha zararlı cıkıyorsun her baglandıgında kontor gittiginde...Tümlesik sadece secili olunca da dakikalarca baglanmıyor ise yaramıyor navigasyon.
Turkcellde kampanya var su an ilk 3 ay 5 TL internet paketi, turkcell kullanıyosan degerlendir.
Harita modunda kullanacağım diyosan bi internet pakedi al, öbür türlü Yavuz'un dediği gibi zararlı çıkarsın. Her karede bilgi alıyor çünkü.
+ Ben bıktım artık 5800dan ya. Hiç istediğim şeyleri yapamıyorum, uygulama falan yalan.
Yazdan beri c6 yazılımı yüklememistim, telefonumdaki de cok yavaslamıstı.
Bugun yeni yazılım yükledim baya iyi ;)
2 gün önce yayınlanmıs.
[15.01.2011]SUNRISE V2.1 RTL 3D 5800V52 C6V20 CFW |EN KAPSAMLI CFW| | O KADAR ! |
Adamlar baya uğraşmış. Peki hard format nası atacaz :) Bi de eski versiyonun backupını nasıl alacaz?
Facebook widget ve live messenger sorunlu su an, önceki versiyonlarda kullanıyordum ama bunda kullanamadım, hata veriyor.
Biraz beklemekte fayda var.
Ama hız olarak cok iyi bu yazılım.
Eski versiyon dedigin 5800 yazılımı ise, heryerde var. Onu kurabilirsin bunu kurdugun gibi.
Hos C6 yazılımına alısınca 5800 kurmazsın bi daha, yazdan beri kullanıyorum ben sorunsuz cok hızlı vs.
Yapmak istedim de birşey anlamadım.
Çok karışık kurulum olayı ya, hala dosyaları indirmekle meşgulüm ama nasıl yapacağım bilmiyorum.
Yavuz abi şimdi bu verdiğin Link'deki yazılım Orjinal yazılımdan daha mı iyi ? Beğenmessek; Arama tuşu, 3 , Yıldız. Telefonu aç kapa yaparak eski haline getirebilirmiyiz ? Öyleyse başlıyım hemen ?
Bir de bu JAFın xp için olanını nasıl bulacağız acep
Tüm programlar XP uyumludur zaten ? Win7 sorunludur aralarında. XP Eski olduğu için her programda gayet stabil çalışması gerekiyo.
Bu adamlar anlatmını çok karışık delireceğim :D Ama çözmem lazım yoksa telefona yazık olcak elimde kalcak telefon Radyoda çok donma yapıyo Anca telefonu kapayıp açınca normal'e dönüyo.
Çözersen haber ver mutlaka deli oldum bende :D:D
Telefonun yediğini almaya çalışıyorum şuan :D Bi alıyım girişimlerim başlıcak allah kısmet ederse :D
Ovi Suitedenmi alıyosun?
Yok direk USB'den alıyorum. Win7 olduğu için direk telefonu görüyo :D Sadece 1 tane klasör gelmedi ayar oldum :D
Cok güzel bir yazılım buldum, dün gece de bunu indircekken ötekine yönelmistim hata yapmısım.
(M)od By Clubhit :Link Eklendi
İnanılmaz iyi, orjinal live messenger, facebook ot b.k hersey calısıyor.
Live messenger orjinalini calıstırabilen cıkmamıstı son sürümlerde bu eleman cözmüs.
Bunu indirin ;)
5800e C6 yazılımı yüklemek de cok zor degil aslında, daha önceki sayfalarda da bahsetmistik.
Sadece anlatım kafanızı karıstırıyor, ben az önce 5dkda yaptım. ;)