bende istiyorum yaaa :hehe: ne diyerek aricaz bunu? Auxdan jacka cevirici mi oluyor?
Printable View
bende istiyorum yaaa :hehe: ne diyerek aricaz bunu? Auxdan jacka cevirici mi oluyor?
Çift Taraf Erkek 3,5 mm Sterio Jack diyecekseniz arkadaşlar.
http://lh4.ggpht.com/__-xg4-2zug0/TI...E/IMG_3214.jpg
googledan bi dünya çıkar / mediha markettindede var.
geçen Antalyadan bursaya geldima araçla, Açtım naviyi evin adresinide girdim 2 3 kavşakta sağolsun yardımcıda oldu. telefonumdan çok memnunum her bi işe yarıyo. helede bilediğin bi yoldan geliyorsan navigasyon cok faydayı rahat rahat geldim.
almaaa olum kamıllık yapmaaa :):):):):):):):):) 5 para etmez o tel yaws kıtlenıor donuor serwısten cıkmıor teller solım :):):):)::)
var mı sık kullandığınız işe yarar programlar arkadaşlar? yükleyelim bişeyler.
Saygılar,
Kamil
arkadaşlar telefonu C6 ya göre uygulamıştım.TV çıkış kablosu aldım ancak çalıştırmıyor, diğer 5800 lara takınca "TV çıkış" gibi bir seçenek geliyor benim telefon direk "kulaklık" a geçiyor.TV çıkışı kullanmam için sistemi geri mi yüklüyeceğiz şimdi :( geri yükleyeceksek biri geri yüklemeyi nasıl yapacağımıza dair bilgi verirse sevinirim.
Yok mu bilgisi olan iş başa düştü galiba..
Telefondaki özellikler çok iyi çok hoşta dokunmatiği bi acaip :) Samsung'n telefonlarına bak bence dokunmatikte iPhone dan sonra en iyi samsung diye biliyorum
yeni firmware geldi bu arada v 52.0.007 RDS çalışıyor artık sensör ve dokunmatik bariz iyileştirilmiş durumda
Evet yenisi gelmis, yıldız kare 0000 kare ile de yüklenebiliyor c6 firmware olsa da.
Edit: Yükleyemedi uyumlu degil dedi tekrar baslatınca hay ...
Hemen updatee o zaman
nokia nın sitesinde hala 51.0.06 son guncelleme diyo. bu bahsettiginiz surum kac arkadaslar ?
V52 çıktı.
Telefonun menüsünden güncelleştirmelere bakın.
Bu durumda internete bağlanmak isteyecektir. Onayın geçin.
bariz bir fark yok ama dokunmatikten hala tam memnun olmasam bile geliştirmişler.
Sensör de iyileştirilmiş. Rds olsa da olur olmasa da..
evet sımdı baktım v.52.0.007 olmus. tesekkurler.
rds yi kascaklarına..
Müzik çalardaki bul motorunu geri eklesin ler :S
dün gece yükledim bende forumlarda kamera ve fotoğraf kalitesinden arttıgı söz ediliyor ama ben bi değişiklk göremedim ama sensör ve cihazın hızlanması cok güzel
Ben klavyede ve hızda bi fark göremedim tam incelemem lazım.
Babam aldı geçen hafta..
Ama şöyle bir durum var arabada giderken bunu nasıl navigasyon yerine kullanacağız netten baktım araba işareti çıkıyor rota çiziyorsun sola dön falan diyormuş.Ben anlayamadım anlatabilirmisiniz?