Yaaa yavuz abi niredesin sen yaaaAz kalsın C0r'ı yüklüyordum yaaa
Edit:Yavuz abi adam bunu gösteriyor ama koydukalarında ben bu dosyayı bulamadım .s Nerde abicim bu dosya sen bilirsin ? Bizde 1 olanı var 2 yok ortada .s
![]()
Yaaa yavuz abi niredesin sen yaaaAz kalsın C0r'ı yüklüyordum yaaa
Edit:Yavuz abi adam bunu gösteriyor ama koydukalarında ben bu dosyayı bulamadım .s Nerde abicim bu dosya sen bilirsin ? Bizde 1 olanı var 2 yok ortada .s
![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Onun teması daha hoşuma gitti ondan ona taktım auhauhuauha
tamam öbürünü kurayım HotFile'dan dosya indirmişim onu bekliyore
Öbürünün saati teması falan daha hoş geldi gözüme ondan hala onda takılı kaldımNeyse öbürünü kurayım.
He bide yavuz abi ben eski ile yaptım. Flash'a tıkladım teli açtım adam done yazarsa olur dedi bende bişey yazmadı telefon eski halinde açıldı ? Niye acep![]()
Yapamamıssın demekki
Temaya da takılma tema sonra yüklersin yine.
2. verdigimde live messenger ve facebook sorunsuz, bence bundan önemli bisi yok bu telefonlarda![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Yavuz abi hallettim ben ama OVi telefonu görmüyo onu nasıl yapcam ? Bide fark ettim ekran kapanınca bi süre sonra Arama tuşu İle Kapama tuşunun ışıkları falan yanıyo. Telefon Tuş klidine girince kapanıyolar onu nasıl çözücez acaba ./
dün gece kafayı yedim bu konuyu bulamadım.. 5800 diye aratıyorum bi suru konu cıkıyo.
Ferhat_T5 diye aratıyorum adam nickini degistirmiş
neyse.
nokia windows tabanlı işletim sisteminden once son bi çalım yapmış.
Symbian Anna diye bişey.. bilgisi olan varmı ??
peki 5800 a yukleme şekli varmı bilen eden?
c6 lara yuklenebılıomus.. c6 58 e yuklendıgıne gore??
hoş bi hızı varmış.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
edt:
direkt olarak ta yüklenebiliyormuş sanırım. bu aşağıdaki linkte anlatıyor bişeyler ama tam çözemedim. varmı anlayan ?
Symbian Anna Custom Firmware v6.2 for Nokia 5800, 5530, 5230 & X6 (Video Added) | SymbianTweet
ve bu sitede de bişeylerden bahsediyor.
CFW Symbian Anna v6.2 for Nokia 5800 5230 and 5530 X6 | Symbianlatino
kardeş dh ye veya maxicepe bak.varsa orda vardır.bendede 5800 var.v60 yukledim internet tarayıcı idare eder artık.yeni telefon alıcagım için ugraşmıyorum fazla.
V60 dedigin ne dir abı? ben en son 52 de kaldı sanıyordum.?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)