her zmaan olduu gibi yine 2 ayda bu telefondanda sıkıldımayrıca bu son versiyonun içine tüküreyim *** gibi telefon donuyo abuk subuk hareketler yapıyo 30 daha iyidi
her zmaan olduu gibi yine 2 ayda bu telefondanda sıkıldımayrıca bu son versiyonun içine tüküreyim *** gibi telefon donuyo abuk subuk hareketler yapıyo 30 daha iyidi
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Kaan bende hic takılmadı donmadı telefon, v40 kesinlikle en iyisi
Ben su formatı atıyım, sonra da blue yapıyım telefonu menuler canlansın![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
hard formatta soft formatta geçici çözümler ya uğraşma gereği bile duymuyorum benbu isle ugrastım için ezberledim artık herseyini telefonların 5800 alt yapı olarak bazı seyleri kaldırcak kapasiteye sahip değil o yüzden tekrarlar
bundaki en büyük etkende hafıza kartı artık şu kafıza kartından vaz geçmeli nokia std.hafızada 8gb çıkartmalıydı 5800 ı n97de olduğu gibi
değişme zamanı geldi 5800 ı
![]()
yok yau genel kullanım alanlarında secılı olan satır yada ogelerı boyuyo ya hanı.. daha nası anlatabılırım bılmıorum![]()
Çok emin konuşuyorsun geçici çözüm diyerek.Belki cep telefoncusun ama normalde nasıl windows da anakart vs. değişince format atmak daha iyi ise bundada aynı şey geçerli. Ama telefonu değiştirmek istiyorsan tabiki değiştir.
Hafıza kartı iyidir. iPhone'a yazılım yüklerken telefon kitlenirse içindeki herşey gidiyo. Kitlenmesede gidiyo. Sonra ölü telefonu canlandırıyosun bakıyosun içi bomboş.
Schumi.Projects
Kaan telefondan vazgecmis bence
Ben telefona herseyi yükledim, daha hic donmadı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)