User Tag List

Sayfa 43/69 İlkİlk ... 33414243444553 ... SonSon
1306 sonuçtan 799 ile 817 arası

Konu: nokia 5800

DR808 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhaba arkadalar ben kendım telefonculuk yaptım ve 5800 pek tavsıye etmem belırlı bı zamandan sonra dokunmatıgınde sorun yasanıyo tabıkıde sen bılırsın ama bunu soylemek ısterım onun yerınde tuslu bı telefon alsan daha ıyı E73 E71 olabılır bu 2 telefon emın ol 5800 ın ustunden gecer cok rahat sadece 5800 da goruntu bıraz cekıcı gelıyo ama sonradan ondanda bıkıyosun kalın bı telefon omnıada tercıhım yanı samsungun dokunmatıgı cok daha ıyı 58 den
    Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DR808 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadalar ben kendım telefonculuk yaptım ve 5800 pek tavsıye etmem belırlı bı zamandan sonra dokunmatıgınde sorun yasanıyo tabıkıde sen bılırsın ama bunu soylemek ısterım onun yerınde tuslu bı telefon alsan daha ıyı E73 E71 olabılır bu 2 telefon emın ol 5800 ın ustunden gecer cok rahat sadece 5800 da goruntu bıraz cekıcı gelıyo ama sonradan ondanda bıkıyosun kalın bı telefon omnıada tercıhım yanı samsungun dokunmatıgı cok daha ıyı 58 den
    samsungun dokunmatiği nasıl iyi acaba ya ben 1 buck senedir noki5800 kullandım cevremde de bi çok kişide var maşallah telefon tık demedi ara sıra sapıtıyo ama samsung omnia da var arkadaşlarımda telefon resmen menu geçişleri sırasında takılır gibi hareket edio grafik kartı yetmeyen pc gibi

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    omnia serisinin son olanı yani samsung omnia II ler oldukça iyi.ilk çıkan omnia ların dokunmatiği berbat

ben 5800 ı sattım iyikide satıp kurtulmuşum onun üstüne gittim e71 aldım geçen haftalarda onuda sattım 3gün önce sıfır Blackberry Bold 9700 aldım Bis aboneliğimide açtırdım ve tek dediğim şu ohh beee hayat buymuş

şimdiye kadar nokiasından,ericssonuna,motorolasına,iphonuna ıvırına zıvırına kadar kullanmadık telefon bırakmadım şu noktada olay kopuyor telefondan ciddi bişiler bekliyorsanız ya blackberry alacaksınız yada iphone ama öncelik blackberry diyorum

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DR808 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e73 le e71 zaten 58 den farklı aletler. ne konuda ustunden gecer??

dokunmatik bence gayet iyi tuslu telefon alcak olsam bile bu tarz bi tel almam dugmeleri cok ufak bence hic kullanıslı deıl.

kaldıkı dokunmatık telefonun tadını aldıktan sonra tuslu telefon bence hıc cekılmez sahsen ben oyle dusunuyorum ekranda ne goruyosan
    atıyorum msjmı geldı ama o an ısın vardı okumadan kapattın daha sonra okucagın zaman menuye gır msj lara gır gelen kutusna gır falan fılan yapmak yerıne dırek msj simgesıne dokunuyosun msjın onune gelıyo dırek.

dıger hersey bu sekılde ıslıyo.

samsungun dokunmatık tel lerınde kı tek handikap bence sol tarafa gizlenen hizli menu en cok kullandıgın olayları oraya atıyosun daha sonra ordan calısıyosun. menuyle fılan urasmak cok uzun ıs gelıo artık bana sahsen.

samsung var pederde gayette kasa kasa kasa kasa ılerlıyo ve dokunmatıgı bana bı acayıp gelıo nedense kısaca 5800 para performans acısından bence mukhemmel.

bide gps imi yapabılsem

likedead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence 5800 için kötü tel diyenler 5800 hakkında düzgün araştırma yapmamış veya problemli cihazlara denk gelmiş kişiler(sonuçta elektronik cihaz ne olcağı belli olmuyor)..ıphone ve blackberye verdiğin parayla bu telden 2 tane alabiliyorsun bu tel çıkarken çok abarttılar ıphone kiler falan diyerek ...ancak çokda aşağı kalır yanı yok...bu telin kötülüğü ıphoneda gps ve nette gezinirken iki parmağınla büyütüp küçültebiliyorsun fakat bu olay 5800 da yok...fakat istediğim her yerde wifi den nete girebiliyorum çatır çatır çalışıyor..gps çatır çatır çalışıyor..müzik desen zaten xpress bana göre bu telefona verdiğin paranın her kuruşu hak ediyor...
    Sfi...

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5800 kötü bi telefon değil zaten o fiyat a göre beklenenin çok üzerinde bi performansı var

şunu inssanlar algılamak istemiyor iphone ve blackberry gibi cihazlarla yanyana koncak bi cihaz değil 5800 ı bu cihazlarla kıstas almak mantıksız yaptığı işler görevler amaçlar çok farklı

likedead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen dediğim gibi ilk çıkarken ıphone rakip falan diyerek çok abarttılar ...fakat yok kasılıyor bilmem ne diyorlar ..bana acaip geliyor acaba bendeki tel farklı mı diyeçünkü ben aldığım telefonun ne özelliği varsa sonuna kadar kullanırım ve hiç problem yaşamadım bugune kadar...neyse ıphone ve blackbery e rakip olacak bir tel değil fakat verdiğin paranın hakkını veriyor
    Sfi...

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya öndekı kamera nasıl açılıyor bilen var mı..?

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kamera'yı açtıktan sonra seçeneklerden ikincil kamerayı kullan diyerek aktif hale getiriyorsun aynı şekilde ana kamerayı kullan dediğinde kapaktaki kameraya geçer.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım ben de 5800 alıyorum , alırsam bu konuyu baştan okumam gerekecek sanırım
    Instagram: mutusgarage

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovi de "trapster" die aratıp çıkan programı indirin. hangi noktada radar var, eds var vb bilgiler mevcut

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı orhansah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ovi de "trapster" die aratıp çıkan programı indirin. hangi noktada radar var, eds var vb bilgiler mevcut
    Denedinizmi acaba ? elinizde kanıt varmı :ramo ?

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de bi deniyim
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EK kasa severlere 2 walpaper da benden olsun

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben telefonun kalemini kaybettim e-bay veya sahibinden de buldum fakat orjinal değil. Nereden bulabilirim ? elinde olan var mı ?

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Denedinizmi acaba ? elinizde kanıt varmı :ramo ?
    hacı eds kameralarının yerini falan doğru gösteriyor. ayrıca işaretlenmiş noktaların kim tarafından hangi tarih ve saatte işaretlediği de yazıyor. ve daha sonra o noktadan geçenler de doğrulama/yalanlama yapabiliyorlar. vaktim olunca inceliyicem ayrıntılı olarak

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trapster ben kurmuştum.. olmayan noktalarda da radar var diye gösterebiliyor.. update olarak hangi noktalarda ne var göstermekten ziyade insanlar nerelere ne taglediyse onu gösteren bi program..
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben araştırdım fakat indireömedim.Bilen biri anlatabilirmi nerden nasıl indirilir.Nasıl kurulur.

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı orhansah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben araştırdım fakat indireömedim.Bilen biri anlatabilirmi nerden nasıl indirilir.Nasıl kurulur.
    yukarda yazılanı uygulayın
    Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)