Eğer iyi bir proje olucaksa tuninge zarar vermeyecekse ne güzel olur ama lütfen görüntü arabası değil giden arabalar olsun filmde..
Eğer iyi bir proje olucaksa tuninge zarar vermeyecekse ne güzel olur ama lütfen görüntü arabası değil giden arabalar olsun filmde..
Bence Halim Çetin çok güzel ikna yetenegini kullanmış ve seçimde oy isteyen milletvekilleri gibi sözler vermiş projesinin geleceğini düşünerek. Ama ben inanmıyorum ve hala desteklemiyorum. Orada ne gösterirse göstersin bizim lekeleneceğimiz aşikârdır. Keşke imkânım olsaydı da gelebilseydim bu akşam.
Sakallı bugra yı burdan esefle kınıyıorum
goki senin Allah cezanı vericek 2 tane waffle yedi hayvan herif..
Bu proje de yuruyen arabalar da olucak
ikna oldugumuzu kim söylediverdiği sözleri yapmaz ise aynı şey devam her yaptıgı şeyi bizle paylşıcak zten he paylaşmıyorsa kendi bilir
KOLPA JUNIOR BUGRA
olm 2 waffe ne yapar bna iştahım yoktu 4tane yiyorum sonra komaya giriyorum oruç tutuyorum diye yemedim çok susatıyor ve başım ağrıyor![]()
bizde desteklemiyoruz şuan için elle tutulur bişey yok tabiki ...
Bugünün amacı karşılıklı tanışmak ve kendini anlatmasını sağlamaktı .
Anlattı dinledik sorduk konuştuk biz forumda yazdıklarımızı kendisine reel hayattada aynı şekilde ilettik.
Bundan sonra çizginin hangi tarafında bulunmak isterler kendi inisiyatifleridir .
bizi bağlayan yada desteklememizi gerektiren bir durum söz konusu değildir taa ki gerçekten projenin bazı noktaları ortaya doru dürüst çıkana kadar ...
Bende şuan için senin gibi düşünüyorum ve bekliyorum bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Halim cetin Bugra nın mavi donu oldugunu söyleyince Bugra projeye destek verme kararı aldı..
itiraf et bugra bitsin artık bu kriz
S virajindaki kisimda yonetmenle cebellesenler haricinde etrafta muhabbetimizi ettik biz guzeldiSonrasinda waffle'lar harbi lezzetliydi, hic yemezdim 2 tane yedim
![]()
Sonra donuste Emre-G'yi birakicaz diye Altunizade'den baglanalim otobana dedik Erel'le, polis ordusunun icine dustuk, bir ton cabalamanin ardindan arabalari baglatmaktan kurtardik birer cezayla..
Cezanin uzerine guzel guzel denedik gecenin bi saati yollar da bostu, keske video cekseymisim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)