pm alındı:)
Printable View
pm alındı:)
New York'da Vakifbank var, bu hafta elimden gelen yardimi yapacagim. Tebrik ederim herkesi bu arada.
izo bende mesajını aldım, havalemi yapacam..
bende de büyük ihtimal fazla bir monitör var, yarın kontrol edecem.. orada ihtiyaç varsa bunuda yollayayım yada başka bir yerden birisi ihtiyaç var derse orayada yollayabilirim, çalışıyorsa kargo yaparımki yüksek ihtimal sorunu yoktur..
buraya izo başta olmak üzere monirtörü değerlendirebilecek arkadaşlar adres yazsınlar.
Hadi güncel olsun.
1 gece rollinge cıkmayın, 1 gece dısarda yemek yemeyin bir cocugu mutlu edin ;)
izzet ozel mesaj kutun dolmus :d
kullanmadım pcme ait iyi kötü atx kasayı yollarım isterseniz içinin pek işe yarıcagnı sanmam ama safii kasa lazımsa hemen gonderim :)
Arkadaşlar herkez bütçesine göre bir katkıda bulunsun ufak olması buyuk olması farketmez amaç güzel bir amaç sevinicek olan küçük kardeşlerimizi düşünün ...
Herkezin elinden gelen desteği vericeğini düşünerek konuyu birkere daha güncelliyorum .
Buğra .
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=36485
linkteki saatin biri satildi digeri hala guncel...Alin ve parasini ustteki hesaba yatirin...Buda benim katkim olsun simdilik,
Hadi güncel olsun ;)
10-20-50 farketmez, herkes gönlünden ne koparsa göndersin :)
Rolling konusu olarak mı acsaydık daha fazla hit alsın diye?
elimde 1adet notebook var ıbm marka şarjı çantası disketi vs tüm malzemeleri ile verebilirim iş görür derseniz
Barkın da yarın 50 TL gönderecek, unutursa sopa atıcam direk :D