çocuk sevindirmek gibisi yok, bende yardımcı olurum, beraber nice hayırlı işler yapmak dileği ile ;)
Printable View
çocuk sevindirmek gibisi yok, bende yardımcı olurum, beraber nice hayırlı işler yapmak dileği ile ;)
ablam exper pc de calısıyor. calısan ındırımlı sekılde lap top desk top ne lazımsa alabılırız...
Elimizden geldiğince imkanlar doğrultusunda bizde elimizden geleni yaparız arkadaslar..
2 adet çalışma masası var pc içinde kullanıma oldukça müsait hangisi istenilirse verebilirim bende.
Böyle bişey için herkes bişeyler yapmak isteyecektir, elimizden gelen neyse bizde yaparız...
benim amiga 1200e ihtiyacim var:
yastik altinda bekleten varsa hemen 100lira vereyim ;)
arkadaslar bu seferlik acil olarak ihtiyaci olan 2 aileye bilgisayar ve bilgisayar masasi yardimi yapalim. masaustu daha kullanisli olabilir belki oyun vs. icin. pazartesi modlar da uygun gorurse bir hesap numarasi verecegim, daha sonra isteyene ozelden hesap ozetini gecip ne kadar para yatti gonderebilrim. toplanan paraya gore yine buradan sizin fikirlerinizle ne alabiliriz karar veririz. Alah razi olsun tekrardan...
evet guncel dıyelım arakadaşlar,
ben ihtıyaç sahibi 2 aile belirledim. 1.cisi güvenlik olarak çalışıyor ve ayda 700 tl giriyor evine 2 çocuğu var ve karısı çalışmıyormuş.
diğeri de hizmetli bir abimiz onun da 3 kızı var ve aldığı maaş yine bu civarda...
yardım ediceklerin bir listesni oluşturalım veya pm den bana ulaşsınlar yardım etmek isteyenler...
guncel................
izzetim yardım elimizden ne geliyorsa ama olayı netleştirin abi
diyinki şu pc leri alıyoruz şu kadar bizde ne gerekiyorsa yapalım
izo olay askıda kaldı hesap numarası vs yazsan nasıl olur ...
alınacak pc fiyatı ve hesap numaranı koy ki herkez bütçesi neye müsaitse gönderiversin bayramda sevinsin kardeşlerimiz ...
Ayrıca mesajlarda bilgisayar masaları vardı hemde ankarada bu işi ankarada organize etmek sana düştü fikir babası olarak foruma yaz direk pm e gerek yok hepberaberiz ne de olsa sadece kim ne yatırmış yatırmamış o listeyi sadece yatıranlar görsün böle bişi yapalım nedersin ?
istersen pm salla bana bitane telefon numaranla konuşalım .
Buğra
Hesap numarasi burada yazilsin ve konu sabit tutulsun...Bayram uzeri elimizden geldigince sevndirelim ihtiyaci olanlari.
Pm attik ama cewap gelmedi.
Haber verin lutfen.
İzzet nasıl yapıcaz yardımı organizasyonu bence onu bir netleştirirsen iyi olur Her koşulda yarmcı olucaz zaten :)
selamlar, iş yoğunluğu ile bakamdım foruma pek...özel mesajları aldım Allah razı olsun, onlara da döneceğim. YArdım etmek isteyenler pm yoluyla yine ulaşabilirler.
Teşekkürler
Kaydetdim öğleden sonra kankamın hesabından havale yapıcaz miktar ve durumu pm ile bildiririm.
teşekkürler abi, önceki mesajlardan yanlış görmediysem bir tane monitörümüz var, bir tane de kasa yaparsak yanına ilk aileye yardımı ulaştırırz.