ufakta olsa yolladık bişiler...
cumadan sonra sonra kargo yolda
kargo yolda kardeşimize hayırlı olsun
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
İzzet selam öm ile bilgileri yolladım Yapabileceğim bişey olursa haber verirseniz arkadaşlarımıda yönlendiricem.
unutmadan güncelleyelim ufak kardeşimizde need for speed shift oynasın![]()
2 tane mönitörümüz geldi yarın da bir tane anakrtı arızalı kasamız geliyor, yarın bankadan hesap çıktımı alıp tam olarak ne kadar yatmış burada paylaşacağım. inşallah cuma gününe halletmiş oluruz yoksa 1 hafta konferansım var ondan dönüşe kalacak...
izo bi ayarlayıpta bulusamadık hee...
3 5 kurus bisey vercez millet ta sehir dısından yolladı ben burnumun dibindeki adama daha veremedim![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
arkadaslar selam, işlerin yogunlugu nedeniyle sehir dısındaydım. hesap özetimi çıkardım bana pmle ulaşan insanlar gönüllerinden ne koparsa göndermişler Allah razı olsun. hesabıma geçen miktar 200 milyon. ayrıca elimizde bir adet monitör ve anakartı olmayan ve bir kaç eksiği de bulunan bir kasa var. bugün gidip kargoyu alacağım.
200 milyona anakart ve deiğer eksik parçaları alıp bilgisayarı ayağa kaldırmamız için yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Ankara'da nereye götüriyim bilgisayarı?
Arkadaşlar elimde çalışır durumda P4 2000MHZ 256MB ram 128MB Fx5200 Ekran kartlı Philips 17 inch Monitörlü kullanmadığım bir bilgisayar var.Hazır windows kurulu çalışır durumda yalnızca klavye ile mouse yok.Hayrına verebilirim gerçekten ihtiyaçlı birine ama İstanbuldayımAnkaraya kargo zor olur diye düşünüyorum..
izo gönderenleri pm atarmısın acaba ?
Gönderecekler vardı unuttularmı acaba bayram falan girdi araya ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
100den fazla mesja gelmis toplanan para 200tl, gariplik var ama anlamadim..
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)