User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Pendik trafik şubeden nasıl plaka alabilirim..

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senle ayni durumdayim, 06 almistim, arabayi uzerime alirken Kavacik/IST adresimi verince degistirmem gerekti mecburen, istedigim plakayi umraniye veriyordu, gittim derdimi anlatinca beni direk trafik sube amirine yonlendirdiler, onla konustum 1000 lira istedi ama umraniye sube cok kil bir yermis,tum muameleciler oyle diyordu, kendi adima alsam 1500-2000 falan isteyeceklerdi yani Sonra bir tanidik bulduk cok sukur komiserin eski bir arkadasiymis, onun selamini soyleyince 500'e verdi komiser

iboo yardimci olabilir insallah, bir de Nazmi'yi ara bakalim.. forumda basliklarda 'plaka' diye aratirsan ilgili konularda biraz bilgi de bulabilirsin..

Nazmi 535 970 8043

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saolasın yarın onu da bi arayım bakalım..
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senle ayni durumdayim, 06 almistim, arabayi uzerime alirken Kavacik/IST adresimi verince degistirmem gerekti mecburen, istedigim plakayi umraniye veriyordu, gittim derdimi anlatinca beni direk trafik sube amirine yonlendirdiler, onla konustum 1000 lira istedi ama umraniye sube cok kil bir yermis,tum muameleciler oyle diyordu, kendi adima alsam 1500-2000 falan isteyeceklerdi yani Sonra bir tanidik bulduk cok sukur komiserin eski bir arkadasiymis, onun selamini soyleyince 500'e verdi komiser

iboo yardimci olabilir insallah, bir de Nazmi'yi ara bakalim.. forumda basliklarda 'plaka' diye aratirsan ilgili konularda biraz bilgi de bulabilirsin..

Nazmi 535 970 8043
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Nazmi 535 970 8043
    Senin plakadan bende istiyordum muameleci 250 dedi ancak aracın plakasının önce şehir dışına girip çıkması gerekmesi ile toplam maliyet yükseldi.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Ertan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar.
    2 hafta önce aldığım aracımın plakasını 34 yapmam gerekiyormuş (şuanda 41) ben de olmuşken güzel bi plaka olsun istiyorum 34 ys ... ancak YS plakası pendikteymiş, ama benim bağlı olduğum trafik ikitelli tarafında biyerlerde. pendiğe gitsem plaka alabilir miyim ??
    pendik şube de tanıdığı olan flan var mı ?? muameleciler bu işi yaparlar mı ? kaça yaparlar biliyor musunz ?
    34 NZM 88. nazmi tel 0535 970 80 43 halleder.

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 34 plaka aracımı izmite çıkardım sonra tekrar geri istanbula nakil yaptım.100 lira izmite götürme masrafı,100 lira buraya geri getirme masrafı,300 de özel plaka trafik vakfına..500 e mal oldu..Tabi bunlara muameleci 1000 lira istiyordu.ben hepsini tek tek kendim yaptım.

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ertan typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    34 NZM 88. nazmi tel 0535 970 80 43 halleder.
    yarın arayacağım, teşekkürler

Alıntı Badboy® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 34 plaka aracımı izmite çıkardım sonra tekrar geri istanbula nakil yaptım.100 lira izmite götürme masrafı,100 lira buraya geri getirme masrafı,300 de özel plaka trafik vakfına..500 e mal oldu..Tabi bunlara muameleci 1000 lira istiyordu.ben hepsini tek tek kendim yaptım.
    ya bu özel plaka masrafı sabit 500tl mi dir ? yoksa ne kadar özel olduğuna bağlı mı ? bağlı diye biliyorum ama o şekilde bi fatura kesiyorlar ise oradaki memurun kafasına göre değişir o zaman..
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)