son 3 haftadır birikti izleyemiyorum...
dokuzuncu bolumde senaristler izleyicilere tıpa hediye etmistir: ortacagdan beri kavga eden iki davari beklemisiz 5sezondur, peeeeeh
Experience is what you get when you don't get what you want.
- Artık Jacob öldüğüne göre BS'yi yada MIB'i adada zorla tutan güç nerede?
MIB'in başına ne gelmiş olabilir ki adadan bu kadar çok ayrılmak istiyor?
MIB'in gerçek vücudu o gördüğümüz kişi mi?
MIB kaç (yüz) yıldır Black Smoke?
- Jacob, Black Rock'ı adaya nasıl getirdi?
- Black Rock nasıl olduda kocaman heykelin kafasına çarptı?
- Black Rock, Tawaret'e çarptıktan sonra adanın ta ortasına nasıl geldi?
- Jacob, Ricardus'un ölümsüzlüğünü nasıl sağladı?
bu resimden ve anlattıklarından hiç bi şey anlamadım,senle alakalı deil ama yanlış anlama,ben komple bu sezondan bi b.k anlamadım.Şimdi bu MIB nedir? BS nedir? bu koyduğun resim nedirben hala çözemedim bu jacob ne iş,blacksmoke mudur nedir o ne iş? bu aday muhabbeti nedir jacob'ın ağzındaki,aday neye aday kime aday.bu blacksmoke mudur nedir nie jacob ı öldürmüyo milleti yollluyor.5 sezon çiçek gibi izledik bu sezondan hiç bi şey anlamadım,bilen biri anlatsın bana,öyle boş boş bakıorm valla
![]()
bu desmond'in widmore'dan cektigini emrah nuri alco'dan cekmedi .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
ahuahua imzalık laflar vol 2
9.bölüm efsaneydi, muhteşem bağladılar.10.bölümde desmondu görünce hiç şaşırmadım, önce verilen yazıda desmondun üzerine bişiler kurulucağını söylemişleri, sanırım o teory tutuyo
mib man in black 5.sezon sonunda gozuken adada jacop'in yaninda oturan zibidi, neden oldugu henuz belli degil ama kendi bedeninde dolasamiyor,
bs ise blacksmoke kisaltmasi, fiziksel bedeni yok, kafasina kestirdigi bedenin formuna giriyor, bkz: sezondaki 2adet john locke biri tabutta.
koydugum tablo ise isa ve havarileri temsil ettigi varsayilir, isa (jacop) ve kayiktaki havarileri(ucaktaki adaylar) karaya(adaya) cagiriyor. burdan bir benzerlik tasiyor.
jacop olduruldugu icin yerine bir aday gerekiyor, neden aday lazim peki? kotulugun adada kalmasi icin bunu kontrol edecek tek kisi jacop suan pasif halde bundan dolayi yerine bir aday gecirecek.
--- s06e14 spoiler ---
jack: flocke'u suya at, 1 ihanet.
kate'i al, 2 adam kaçırma.
sudan en az dört kişi çık, 3 adaya tecavüz.
her bölüm dumana takıl nerden baksan, 4 içicilik.
adamın denizaltı'yı al, 5 gasp.
bütün bu bokları yedikten sonra black smoke'un suratına bakıp "kusura bakma flocke abi kaza oldu" diyemezsin. adamın götünden kan alırlar kamil kan. hadi herif duman ki bu ibneler john locke'tu diyorlar. ölü adam nasıl duman oluyor ben anlamadım gitti. offf her şey karışık. neyse. herif duman suya attık. denizaltı'yı patlattık. adaya çıktık. demezler mi "ulan siz misiniz bu adanın zaptiyesi?" skerler olm hepimizi sikerler. koduğumun sawyer'ı neler açtı başımıza.
--- s06e14 spoiler ---
(hacettepeli, 05.05.2010 17:37 ~ 22:58)
ahahaha yorum fenaymış
2 saat kadar önce izledim 14 ü. ölümler başladı sona yaklaşıyoruz galiba.
Lost bitti yaşasın Flash Forward![]()
yorum erkan can'in bi filminden uyarlanmis , sacma olmus ama![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)