6 sezon boyunca durmadan ızledım uzerınde mılyon teorının uretıldıgı dızı bu kadarmıs ,hepsının sonu kılıse cenaze töreni ,biz bılıyoduk zaten bunların ölü oldugunu neyse sacma 1 fınal olmus ...
6 sezon boyunca durmadan ızledım uzerınde mılyon teorının uretıldıgı dızı bu kadarmıs ,hepsının sonu kılıse cenaze töreni ,biz bılıyoduk zaten bunların ölü oldugunu neyse sacma 1 fınal olmus ...
- kara duman ne?
- walt çocuğunu ada için özel yapan ne?
- adadaki heykelin geçmişi ne, neyi temsil ediyordu?
- tapınak ne için yapılmıştı, bazı insanlar dışardayken bazısı neden orada yaşıyordu?
- 108 dakikada bir girilen rakamlar neyi sıfırlıyordu? ne amaçla giriliyordu o rakamlar? ada nasıl kurtarılıyordu?
- hatch'e erzak yardımı nereden yapılıyordu? (2. sezonda vardı sanırım bu. sonra bir daha değinmediler.)
- çark çevrildiğinde çeviren kişi nasıl oluyordu da tunus'ta bir çöle gidiveriyordu? siyahlı abi mi ayarlamıştı bunu? nasıl ayarlamıştı?
- widmore adadan neden sürülmüşt.... (ha yok lan bunun cevabını vermişlerdi. jacob bir önceki bölümde dediydi "sorumluluk olmayacak üzerinde, tek derdin ada olacak, kate yavrum senin çocuğun var" dediydi. tamam bu yüzden widmore sürülmüştü adadan) yazarken aklıma geldi. ulan lost yarın sınavım var aklımı nelere yoruyorum teallaam!
- rakamlarla alakası ***** dizimizin. peki bu flashbacklerinde de bu rakamlarla karşılaşıyorduk karakterlerimizin. sadaece tesadüf müydü? yoksa seçilmişlikleriyle mi bağlantılıydı?
- adanın iyileştirici gücü nasıl işliyordu?
Experience is what you get when you don't get what you want.
nasıl bitti yahu nasıl nasıl???
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
çok saçma bitti sonunda aklında kalan çok şey var uçak vardımı jack nasıl çıktı vs vs o değilde lost bitti kurtlar vadisi maşallah devam hala![]()
Dikkat spoilerhoş artık geriye ne kaldı ki ...
tam tahmin ettiğim gibi bitti ama ben görüntüyü hugo görür sanıyordum hepsi Jack'te kaldı. Eğer yanlış yorumlamıyorsam uçak kazasında aslında bütün herkes öldü herşey bitti. Dizinin ilk sahnesi olan Jack'in gözünü açtığı anda 3-4sn soluklandı ve hayata gözünü kapattı. Işte gördüğünüz bütünü kaza geçiren insanların geçmişleriyle harmanlanıp Jack'in aklında gelişen hadiselerdi vs. Aynı Al Pacino nun Şeytanın Avukatı filmindeki gibi...
Fizik dışı gördüğümüz hadiselerde buna yorulabilir yoksa blacksmoke fln olamazdı diye düşünüyorum.
Walt u bilmiyorum ve cidden merak ediyorum.
108dk şu manyetik gücü yani uçağı düşüren çekim gücünün açığa çıkmasına engel oluyordu , kazaya da desmond ın geç kalması yüzünden oluşan güç sebep olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.
Adanın iyileştirici gücü yoktu sanırım. Onun sebebi zaman makinasıydı. Yani hatırlarsanız BEN adayı 2000 yılına sabitlemişti, dışarıdaki hayat 2004te sürerken kişi 2000 yılında saglıklıysa adada da saglıklı yaşamaya devam ediyordu ve insanların bedeni yaşlanmıyordu. Bunu da Libby nin , Sun 'a ultrason yapmaya gittiği zaman indiği istasyonda gördüğü ultrason örneklerinden yorumladığını görmüştük.. Dış görünümü 30 kalan kişinin iç organları 70 küsür yaşındaki biri gibiydi diye hatırlıyorum
bu sorulara cevap olarak aklıma gelenler bunlar
jack sona dogru yuruken agactakı ayakkabı asılıydı waltında galıba o ordan bı gonderme olabılır
adadakı herkes adada veya normalde öldü olaylar yanılsamaydı sawyer kednıne polis portresı cızdı jack aile babası vs. ve desmond hepsını bırlestırıp adadakı hayatlarını öldüklerini hatırlattı sonrası ısık zaten adadakılerın yasamına devam ettıgını kılısıde hugoyla benjamının ıyıı bı bırıncı ıkıncı adam muhabbetınden anlarız
ısık bı nevı cennet olabılır sondakı kılısede olan cunku benjamının kendını layık gormemesı mr.ekonun fılan olmaması ıkı tarafın oldugu ıcın bence yanılsamada kalmak cehennem ısıga gıtmek cennet anlamında olabılır
locke orda yanılsamada olduklarını anladı jacke o yuzden senın oglun yok onu sen uydurdun anlamında dedi
kafalar corba olabılır tasları yerıne oturtamadım daha![]()
İlker G.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)