vay anasını arkadaş ne tırt bölümdü ya...
Printable View
vay anasını arkadaş ne tırt bölümdü ya...
fenadeildi aslında blacksmoke nasıl oluşmuştur onu gördük
Siyahlı adamın aslında hiç bir günahı yokmuş şu bölümden bunu gördüm ben..
Sen adamın anasını öldür ondan sonra yalan söyle sonra doğruyu buluncada insanlarını gebert adadan gitmesine izin verme üstüne adamıda gebert.. Sonra ver siyah dumanı insanlara yanlış lanse et.. Yazık günah valla acıdım
Ulan Jacob adam değilsin.
Bu kadar kadercilik, bu kadar bana dokunmayan yılan binyaşasıncılık, ben suya sabuna dokunmamcılık yok ya.
richard dan bi farkı yok.
adadaki tüm anneler niye kırık :D
Jacobla sıyah gıyenın uvey annesi deli
Fransız kadın alexin annesi deli
Claire deli
Locke un annesi deli
bu ne iş :D
joker katılıyorm sana meğer adada en masum adam blacksmoke muş ...
claire siyah saçlı halina +1 kate mate hikaye :)
karistirmayin black smoke baska bir sey , jacobin olen kardesi baska . sonucta smoke olmus bedenleri kullaniyor . ama gercekten garibanmis jacob'in ikizi :D
Ne dizi ya, Jeykıp öldüğünde acımıştı herkes, şimdi de herkes black smoke cu oldu :)
Nası bağlıycaklar bu kadar konuyu merak ediyorum ya..
Saçmalamazlar işallah..
bu ne lan :D ne idi nereye geldi.
son zamanlarda izlediğim en iyi bölümdü diyebilirim:)
bu arada hatırlatayım final bölümü 2 part olacak ilk part pazartesi gecesi yayınlanacak
2saatlik finali pembe dizi gibi izleyecegimiz kesinlesti :D
ever ben de pazar akşamı tek bölüm diye biliyorum
-spoiler-
Beklenen oldu Jack göreve geldi . Jacob artık benim gibisn dedikten sonra bi kaç soru sormasını beklerdm özel güclerim falan filan mı var diye sanki herşeyi biliyormuşcasına bi kafa salladı geçti hayırlısı bakalım ...
--
Pazar günü final 3 saat sürcekmiş yanlış hatırlamıyorsam 4 gözle bekliyoruz artık
bu arada hala dharmanin kurulusu ve alvar hanzo baglatisi hakkinda en ufak bisey yok; bosuna bekliyoruz bence :P
asıl final sinema da olacakmış :soru:
Başka bir sitede birisi böyle yazmış
Alıntı:
3 farklı final sahnesi, alternatif son çekilmiş. Bunlardan yalnızca 1 tanesi yayınlanacakmış. Diğer ikisi ise diziden hemen sonra yayınlanacak olan Jimmy Kimmel adlı bölümde olacak ve tartışmaya açılacakmış.
Abicim diğer alıntı :DAlıntı:
Bildiğim kadarıyla finalden önce 2 saatlik bir özet yayını var. Orda ilk bölümden son bölüme kadar olanları anlatacaklar. Bu tarz bölümleri izlemekten büyük keyif alan ben gibi kişiler bu 2 saate bayılacaktır. Sonra 2.5 saat final yayınlanacak, daha sonra da 1 saatlik bir tartışma programı olacak. Senaristler orada alternatif finalleri değerlendirecekler...........
Alıntı:
ÖNEMLİ HATIRLATMA : Bir sonraki bölüm Lost finali olacaktır ve alışılmış Lost gününde yani TSİ Çarşamba sabahı değil 5 gün sonra, TSİ Pazartesi (24/05/2010) sabahı yayınlanacaktır.
kaynak indivx.org
edit: 2 bölümü birden vereceklermiş :)
valla ben pazar günü uyuyamam sabahlarım heralde:D
http://www.22dakika.org/imaj/ICDeddP...final-logo.jpg
23 mayıs unutulmayacak bir geceye sahip olacak gibi. efsane dizi lost bildiğiniz gibi 23 mayıs akşamı yapacağı büyük finalle ekranlara veda edecek. abc de bu önemli geceyi sadece lost'a ayırmış olmak istemiş ki; toplam 5 saatlik bir yayın programı hazırlamış. 2 saatlik görkemli finale ek olarak, final öncesi yine 2 saatlik özel özet bölümü ve finalden sonra jimmy kimmel'ın sunuculuğunu yapacağı ve lost oyuncu ekibiyle birlikte yapımcılar damon lindelof ile carlton cuse'u ağırlayacağı 1 saatlik özel program yayınlanacak. toplamda 5 saat sürecek olan bu müthiş lost gecesi, belki de dizinin bir çok hayranına yetmeyecek bile.
http://www.22dakika.org/yazi/lost-a-5-saatlik-veda
---------------------
Digiturk, yine bir ilke imza atarak LOST’un DİZİ FİNALİ Amerika’dan CANLI olarak yayınlanacak, 23 Mayıs Pazar’ı 24 Mayıs Pazartesi’ye bağlayan gece sabaha karşı 05.00 – 09.00 arası 4 saatlik kesintisiz yayın yapılacaktır. (2 saatlik özel gösterim + 2 saatlik dizi finali) Final canlı yayınlandığı için altyazısız, orijinal dilinde yayınlanacaktır.
4 saatlik kesintisiz final, 24 Mayıs Pazartesi saat 20.00 – 00.00 arasında ALTYAZILI olarak tekrar edilecektir.
Kanal : Dizimax
hımmmm dijitürkten izlenirrrrrrr. süper.
2 saatte o kadar soruyu cevaplayamazlar bence dırek fınal yanı adanın gıdısatı fake lockun ne olucagını gosterıp yenı bır donemın baslagıcını verip bıtırecekler
yeni dönem yok. Dizi tamamen bitiyor.
herşey Hurley'in akıl hastahanesinde gördüğü halüssilasyoslanlardan ibaret :D
Sonunda bitiyı demek ha. Vay anasını be bu dizi başladığında ben üniversiteye yeni girmiştim. Canlı canlı tarihe tanıklık ettik.
6 yil gecmis aradan;
ogrendigimiz kesin bisey var Abrams kesinlikle kompozisyon yazmayi bilmiyor, giris gelisme var ama sonuc bir turlu gelmedi. final sadece son olmasi icin cekilcek anlasilan sonuc yok cunku aciklama yok.
kabız ol insallah abram efendi !
final icin fan-made promo verelim efendim:
http://www.youtube.com/watch?v=k6SYd...eature=related
Finale saatler kaldı :)
Lost S06E17 "The End (1)" 2010-05-24 04:00
Lost S06E18 "The End (2)" 2010-05-24 04:00