karistirmayin black smoke baska bir sey , jacobin olen kardesi baska . sonucta smoke olmus bedenleri kullaniyor . ama gercekten garibanmis jacob'in ikizi![]()
karistirmayin black smoke baska bir sey , jacobin olen kardesi baska . sonucta smoke olmus bedenleri kullaniyor . ama gercekten garibanmis jacob'in ikizi![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Ne dizi ya, Jeykıp öldüğünde acımıştı herkes, şimdi de herkes black smoke cu oldu
Nası bağlıycaklar bu kadar konuyu merak ediyorum ya..
Saçmalamazlar işallah..
2saatlik finali pembe dizi gibi izleyecegimiz kesinlesti![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
-spoiler-
Beklenen oldu Jack göreve geldi . Jacob artık benim gibisn dedikten sonra bi kaç soru sormasını beklerdm özel güclerim falan filan mı var diye sanki herşeyi biliyormuşcasına bi kafa salladı geçti hayırlısı bakalım ...
--
Pazar günü final 3 saat sürcekmiş yanlış hatırlamıyorsam 4 gözle bekliyoruz artık
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bu arada hala dharmanin kurulusu ve alvar hanzo baglatisi hakkinda en ufak bisey yok; bosuna bekliyoruz bence :P
Experience is what you get when you don't get what you want.
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Başka bir sitede birisi böyle yazmış
3 farklı final sahnesi, alternatif son çekilmiş. Bunlardan yalnızca 1 tanesi yayınlanacakmış. Diğer ikisi ise diziden hemen sonra yayınlanacak olan Jimmy Kimmel adlı bölümde olacak ve tartışmaya açılacakmış.
Abicim diğer alıntıBildiğim kadarıyla finalden önce 2 saatlik bir özet yayını var. Orda ilk bölümden son bölüme kadar olanları anlatacaklar. Bu tarz bölümleri izlemekten büyük keyif alan ben gibi kişiler bu 2 saate bayılacaktır. Sonra 2.5 saat final yayınlanacak, daha sonra da 1 saatlik bir tartışma programı olacak. Senaristler orada alternatif finalleri değerlendirecekler...........![]()
ÖNEMLİ HATIRLATMA : Bir sonraki bölüm Lost finali olacaktır ve alışılmış Lost gününde yani TSİ Çarşamba sabahı değil 5 gün sonra, TSİ Pazartesi (24/05/2010) sabahı yayınlanacaktır.
kaynak indivx.org
edit: 2 bölümü birden vereceklermiş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)