antares in önünde geçen gece baya bi olay olmuştuı bende gördümm.. biz kaçtık hatta:)
Printable View
antares in önünde geçen gece baya bi olay olmuştuı bende gördümm.. biz kaçtık hatta:)
egzoz harıc butun cezaları kessınler bence ozellıklede SİS ve emniyet kemeri . sis kadar fuzulı bırsey hayatımda gormedim hıc bır ıse yaramıyor we aynı zamanda karsıdakını cok rahatsız edıyor ! helekı arka sısler dahada beter . nefret edıyorum bu sıs farından . polis olsam ısı gucu bırakır sislerini yakanlara ceza keserim . ozelliklede uzun yolda .. meselaben karsımdan gelende sıs yanıyorsa yakıyorum uzunları!! bence biraz duyarlı olmak gerekıyor . guzel gorunuyormus dıye ınsanları rahatsız etmeye kımsenın hakkı yok.
Ona bende sonuna kadar katılıyorum heleki şehir içinde sis yakanlara hiç acımasınlar.Artık olayıda abartdılar sislere 10k-20k xenon takıyor millet onların arabasını mümkünse altından alsınlarda millet rahat etsin. Ama sisleri yanmadığı halde direksiyon dönüşüne duyarlı sis farı olan araçlarada sis farın yanıyor diye ceza kesmesinler oda büyük saçmalık adam arabasını severek isteyerek aldı satıcam diyor 2 saat dil döktüm msnde :D Valla gülüyorum ama sinirimden millet neler yapar bide bizim uğraştıklarımıza bak :icon_wack
aynen oyle sisede xenon takıyorlar nefret edıyorum NEFRET goruntusu guzel olabılır, guzellık gorecelı bırsey . ama direk kazaya sebebiyet . bu arada polislerımızınde cogu cahil otomobiller konusunda ozelliklede yenı araclar hakında . bırcok ozelliklerını bılmıyorlar . benım aracımıda 3 sene once bagladılar stock egzoz la egzoz war dıye . bazen olabılıyor bu takım seyler .
etlik antares, aşağı eğlence hatta incirli lisesi önü, polisler hiç beklemediğimiz yerde tam viraj dönerken yada mecburen bi yere döndügünde tam önüne çıkıyolar. zaten geçen ceza yatırmak için kurtuluş tarfik şubeye gitmiştim polislerin ceza kesmesini beklerken aralarında geçen muhabbette, yeni emniyet müdürünün trafiğe çok önem verdigini, 750 yeni polis aldıgını konusuyolardı, heralde acemi polislerin eli alışsın diye her yerde çevirme yapıp ceza kesiyolar.
Stock egsozdan yakın bir abimizin hikayesi vardı gülmemek mümkün değil abimizin elinde aracın kataloğu, resmini gösteriyor orjinal diye araç megane rs konu bunun egsoz çıkışı orjinal değil muhabbeti. Ya merak etdiğim bir çok üst düzey spor araba dolaşıyor Ankara' da viper ne bilim ferrarisi acaba onlarıda durdurup aynı muhabbeti yapabiliyolarmı :D
arkadaslar kusura bakmayın ama emniyet kemerı ıcınde bır parantez acmak ıstıyorum . bu forumdakı cogunlugun hizli we tehlıkelı aracları war ama emınım yıne buyuk bır cogunluk emnıyet kemerı kullanmıyor . cok buyuk hata . bunu ben soylemıyorum bu bır gercek benım yorumum degıl yanı kımse kızmasın . allah korusun bır kazada emnıyet kemerı canımızı kurtarıyor . we kazalarda umulmadık bır anda oluyor zaten adı ustunde KAZA .ır anda oluyor .dunyaya bır kere geldık. emnıyet kemerı can kurtarıyor
trafiğe önem verecegine hırsızlıkla gasp olaylarına önem versin diycemde veremez.neden çünkü eline ceza makbuzu alıp yoldan gecen arabalara yada park halindeki araclara ceza yazmak polis icin yapılacak en kolay iştirde ondan ;)
güpegündüz arac calıyolar,patlatıyolar gitte onlarla ilgilen millete harac kesmekle deil.
adam demekki ekonomiyi canlandırmaya çalışıyo, arabayı cevirirsem eksozdan, mecburen eksozcuya gitmesi gerekir eksozcu kazanır, eksozcu eve giderken manavdan sebze alır manav kazanır v.s v.s mhhahaah ;D
dun armadanin onunde de ekip vardi cekiyou yeni bi outlet acıldı yanina armadanin trafik iice kesme kes oldu
Dertleri belli bütçe açığı bunu herkes biliyor eğer kurallar için bu paralar toplanacaksa eyvallah ozaman bu ülkenin ulaştırma bakanıda reklamda dediği gibi makam aracı ile 50 km/h ile gitsin kırmızıda dursun sade vatandaş gibi yanındaki koruma diye tabir edilen hayvanlık ötesi davranışlar sergileyen arkadaşlarda tek sıra halinde gitsin abuk subuk hareketler yapmasın.Eğer kurallar için yapılıyorsa örnek olacaklar.Şu durumda kural için ceza kesilip para toplandığı yalanını kimse söylemesin bu işin artık .oku çıktı.
Desenize bizim eski Kayseri emniyet müdürü şimdide orayı öttürüyo :D Adam nefes almıyo ya ne kadar trafik polisi var salıyo caddelere :D
Adam olsunlarda bahçelinin göbeğinde arabamın arka camını kıranları yakalasınlar..
Film olmasa adam arabaya girecekti film camın parçalanmasını engellemiş kıramamış camı uğraşamamış kaçmış..
Çankaya nın göbeğinde gece 2 de 3 te silah atıyorlar onları bulmazlarda arabada ki filmi sisi bulurlar..
Hırsızı yakalamak para kazandırmıyor tabi onlara da hak vermek lazım..
20 gundur anteresın onundekı koşu yoluna her aksam gelıyorlar amirleride geliyor
egsoz oldugu zaman içinde ailede olsa hastada olsa yenı dogmus bebekte olsa ındırıp cekıyorlar arabayı bızım antaresın ustunde hergun gıdıp ızlıyorum ve egsozlu araclara muayne yazıyor 300-400de ceza