Bence adam iyi senaryo yazmış tekirdağ mekirdağ heralde içti kafa güzeldi onun etkisinde kaldı :hahaha: :hahaha:
Printable View
bu aksam gec olduda yarın aksam antaresin onunden bi geciyim son gaz bakalım nolcak :)
Yarın ptesi ya biraz serbest olabilir :D çarşambadan sonra yine başlarlar :p
bana farketmez haftanın 7 gunu basarım bırak cevirmeye kalkmayı kimse kafasını kaldırıp el bile yapmıyo :D
nası olsa durmıcam biliyolar :D
hah fatii bi sen geçmemiştin zaten ordan tam olur :D
ben çeviriyorum arkadaşın tavsiyesini dinlicem hemen beklerim ivediğe :)
gündüzler peugeot
http://www.gpgarage.net/
antaresın onu fılıstın meetın onu 7. caddenın sonu park caddesının gırısı bestekarın ortası nenehatunun bası esat 4 yol hacettepe hastanesının orası ve bunun gıbı bı cok ıslek yerde saatsız zamansız uygulama var emnıyet mudurunun degısmesınden sonra ıyce abarttılar 7ıncı caddenın sonundakı cevırmeyı ızledım gecen fılmlı egsoz lu ne kadar araba varsa aldılar derken onumde e46 bı m3 gecıodu egsozlu fılmlı kaputlu fln ıkı sohbet ettı hıc durmadan devam ettı bende polısın yanında egsozunda sesı guzelmıs jantlar flnda guzel m3e yakısmıs yaa dedım benı duymasına ragmen hıc oralı olmadı benım arabamda bı ust sokakta park halındeydı sokaktan cıkıp emek 4 de kadar sıka sıka ates ede ede gıttım emınım duymuslardır gereksız yere ınsanı dıken ustunde gezdırıolar antaresın ordan gecmek zorunda olanlara bı tavsıye kosedekı bufenın ordan dırek gecıp arkadakı yoldan gıdın kasıs fln ıdare edın artık parka cekılmekten ıyıdır
arka plakaya yansıtıcı folyo ayrıca ışığı da iptal ettim mi zaten ön plakayı da kullanmıyorum akşamları çevirmeye sabit radarlara bire bir