User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: 2010 Subaru Legacy

evrenkayas
    Misafir
    Alıntı sneak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Niye cruze ucube bir araçmı bir şeye benzetilmeyi hak etmiyormu ? yada benzetilmesi konusu seni bukadar sevindiriyorsa niye tam aksi yönde bir görüş bildiriyorsun?

Bana görede mega hiper giga tera direk kopyası nası şimdi oldumu?

http://www.carbodydesign.com/archive...Cruze-4-lg.jpg

http://32rxba.bay.livefilestore.com/...%20Cruze-7.jpg
    Bana niye foto gösteriyosun ki. bende zaten cruze un kendisi var
    Bir de her gören arabama yok arkası civic e benzemiş yok önü avensise benzemiş yok yandan bmw ye benziyomuş yok efendim içi insignia ya benziyomuş. arabayı aldığımdan beri bu tür zırvalıklarla karşı karşıya kaldım. o yüzden senin bu aracı cruze a benzetmen hoşuma gitti.

Bir de cruze sahibi olarak araç gerçekten cruze a benzemiyor. her gün biniyorum. her gün bakıyorum. iki araç arasında alaka bile yok

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya eskisi ne güzeldi hiç gerek yoktu böle şeylere bence..
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

sneak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı evrenkayas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana niye foto gösteriyosun ki. bende zaten cruze un kendisi var
    Bir de her gören arabama yok arkası civic e benzemiş yok önü avensise benzemiş yok yandan bmw ye benziyomuş yok efendim içi insignia ya benziyomuş. arabayı aldığımdan beri bu tür zırvalıklarla karşı karşıya kaldım. o yüzden senin bu aracı cruze a benzetmen hoşuma gitti.

Bir de cruze sahibi olarak araç gerçekten cruze a benzemiyor. her gün biniyorum. her gün bakıyorum. iki araç arasında alaka bile yok
    Bak arakadaşım 1. si zaten yeterince anlaşılıyo ne araç kullandığın veya ne sevdiğin profilinde görsel kullanabileceğin her yerde cruze un mevcut benim bu resim leri karşılaştırma yapılması amacıyla diğer kullanıcalar için koyduğum apaçık belli

2. si bu benzetmeler zırvalık diyosun devam eden cümlendede hoşuma gitti diyosun
    anlamadığım şey bu zırvalıktan hoşlandığınmı? Yada şu mu anlaşılmalı Legacy o kadar güzel bir araçki karşılaştırılmasından gurur duyuyorum

Konu çok uzadı amacından sapmasın benim ilk attığım mesajın anlamını yazıyorum tekrardan Kingpin adlı arkadaş bir amerikana benziyor dedi bende olası seçeneklerden cruze benzettim istersem itfaye aracına benzetirim benim görüşüm. Benim mesajıma aahhahahah alaycı tavrıyla yaklaşan sensin

evrenkayas
    Misafir
    Alıntı sneak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak arakadaşım 1. si zaten yeterince anlaşılıyo ne araç kullandığın veya ne sevdiğin profilinde görsel kullanabileceğin her yerde cruze un mevcut benim bu resim leri karşılaştırma yapılması amacıyla diğer kullanıcalar için koyduğum apaçık belli

2. si bu benzetmeler zırvalık diyosun devam eden cümlendede hoşuma gitti diyosun
    anlamadığım şey bu zırvalıktan hoşlandığınmı? Yada şu mu anlaşılmalı Legacy o kadar güzel bir araçki karşılaştırılmasından gurur duyuyorum

Konu çok uzadı amacından sapmasın benim ilk attığım mesajın anlamını yazıyorum tekrardan Kingpin adlı arkadaş bir amerikana benziyor dedi bende olası seçeneklerden cruze benzettim istersem itfaye aracına benzetirim benim görüşüm. Benim mesajıma aahhahahah alaycı tavrıyla yaklaşan sensin

Anlayışı kıt arkadaşım. gayet açık ve net yazmışım. cruzu iyi bir araca benzetmen hoşuma gitti. ancak hiç benzemiyor.(neresini benzettiysen) bu ikisinin arasındaki farkı anlamayıp polemik yaratan benim espirili yaklaşımımı alaycılık olarak algılayan kişi sensin.

Koyduğun smile anlamı wacky; (sıfat) kaçık, sapık, manyak, saçma, mantıksız yani bana hakaret ediyorsun mesajında. aklını başına al.

Ben ise yanlış anlamışsındır belki diye her tarafa gülücükler koydum ki iyi niyetli yaklaştığımı anlayasın diye. ahhahah alaycı bir tavır değil gülme ifadesidir. yabancılar bunun yerine ''lol'' kullanır. çok hoşuna gitmek kahkahalara boğulmak anlamındadır.

Yani sen forum kullanmayı bilmiyorsun. öğren ve ondan sonra forumlarda mesaj yaz.

Agresifliğini git başkasına yap. Zaten itfaiye aracına benzetecek kadar inat birisin. istersen file benzet. umrumda değil. ancak bence benzemiyor. bu benim görüşüm senin görüşünle ilgisi yok. senin anlayamadığın nokta bu

senin mesajını sadece cruze u bir araca benzetmen hoşuma gittiği için aldım.
    kendi yorumum olarak cruze ile alakası olmadığını yazdım.

Profilimi de incelemene gerek yok. bana sor ben söylerim sana kim olduğumu. Alaycı şekilde görsel olarak her tarafa koymuşsun zaten diyerek hala bana saldırgan hareketlerine devam ediyorsun.

Sen kavga edicek birini arıyorsun bence

Arkadaş mesajımı okuduktan sonra yönetimce bu mesajım silinebilir. istemeyerek konu dışı mesaj yazıyorum. ancak bana yapılan hakaretleri cevapsız bırakamam.

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok güzel harika.
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

arkadaslar birakin gereksiz tartismalari subaru yine degisik birseyler pesinde bir iki seneye bunlar imprezalara da uygulanmaya baslar, asina gozler yukardan anlar nasil birseyler oldugunu not: bu egri benzinli bir araca aittir.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

arkadaslar birakin gereksiz tartismalari subaru yine degisik birseyler pesinde bir iki seneye bunlar imprezalara da uygulanmaya baslar, asina gozler yukardan anlar nasil birseyler oldugunu not: bu egri benzinli bir araca aittir.
    guselde o turbonun yeri tehlikeli bence , bunun yagmuru var kar firtinasi var , cukuru var . gerci dusunmuslerdir onlar bi koruma ama ..
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

sneak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen hala neresini benzettiysende kalmışsın neresini benzetirsem benzetirim bunu sana resimleme açıklayacam seninmi anlayışın kıt?? hakaret demişsin sana yazdığım cevapların içinde 1 tane hakaret bulup gösterirmisin cımbızla bir smiley çekmişsin sözlük anlamını açıp 5-6 kelime yazmışsın sonra bunlara hakaret demişsin bence bunlar takıntı sayın evren
    kusura bakma evrenkayas senin kadar iyi forum ve sözlük kullanamıyoruz senin anlayışın fersah fersah ileride bize göre
    Lol yazmışsın bende sana bunu açiim bari laughing out loud yüksek sesle kahkaha anlamına gelir ayrıca koyduğum smiley orda anlam vermediğim için koymuş olduğum bi smiley son mesajım güllük gülistanlık bol gülücüklü

Bak dostum belki yüz yüze olsaydık böle bir yazışma bile meydana gelmicekti ben sana neden böle bir cevap verdiğimi yazdım konuşman alaycı geldi bu bir yanlış anlaşılmadır hayır öyle demek istemedim dersin biter anlayışın kıt yazılmaz yada smiley ile üstü kapanmaz benim kimsenin profilini incelemek gibi takıntılarımda yok imzanda ve avatarında gözüküyo zaten neyse çok uzattık konuda yeterince kirlendi yanlış anlaşılmalar olmuş bunun üzerine extra bişey diyeceksen özelden konuşalım

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski legacy çok daha başarılı bir tipi vardı bence bunu beğenmedim..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)