tek ümidim bu şeref... it soyunun içeride birileri tarafından öldürülmesi yoksa bu ... oğlu ..t ile ilgili herşey çıldırtıcak benı. kanıma dokunuyo bölelerın pırım gormesi.inşallah tez elden brileri temizler bu .........
Printable View
tek ümidim bu şeref... it soyunun içeride birileri tarafından öldürülmesi yoksa bu ... oğlu ..t ile ilgili herşey çıldırtıcak benı. kanıma dokunuyo bölelerın pırım gormesi.inşallah tez elden brileri temizler bu .........
yarın istanbul emniyet müdürü ve vali istifa etmeyecek. biz yakalayamadık o geldi teslim oldu ama biz yakalacağız diye söz vermiştik demeyecek. 18 yaşının dolmasına 1 hafta kala teslim olan bu insan müsfettesini o hale getirdiği için ailesi yargılanmayacak. büyük ihtimalle psikiyatrik sorunları olduğu için ve çocuk yaşta olduğu için hepimizin beklediği bir ceza gelmeyecek. 197 (yüzdoksan yedi ) gün nerede nasıl kaldın sorusuna piyango çıktığı için ve ailesinden hiçbir maddi yardım almadığı (!) için rahatlıkla cevap verecek kendisi.
sonra sonra belki vali çıkacak diyecek ki ozon tabakası deliniyor o yüzden bu saçı aynı sakalı sadece 4-5 cm uzamış çocuğu yakalayamadık diyecek.
ve herşey 2-3 ay sonra unutulup gidecek..
Turkey welcomes you !
Tezgah çok güzel kurulmuş paranın neler yapacağını görüyoruz...Ben daha öncede söyledim idam kalkmamalıydı.
bilir kişiler konuştu 10-11 sene sonra dışarı çıkması muhtemel diyorlar
sabah gördüm haberlerde hö! oldum, harbi harbi yakalanmışx , saçlar üç numara sakal desen almış başını gitmiş, planlı bi yakalanma gibi geldi bana, yaşı 17 die söylemler gelmiş :) daha önce haber ilk çıktığında 20li yaşlardaydı bu adam nasıl küçüldü? ben hiç 17 yaşında bi çocuun suratında bu kadar sakal görmedim, kimse de göremez , görse de o çocuk 17 DEĞİLDİR ! ,ve ne tesadüfdürki reşit olmaya az kala yapmış bu cinayeti :) hastırın ordan :@ eminimki yine paranın gücüyle nüfus cüzdanını değiştirmiştir bu adam , çocuk suçundan 11 sene alır çıkar, yoksa müebbet alacağını biliyor... kıskaç daraldı die teslim olduğunu sanmıyorum , elbet bi plan var bu işin içinde... allah nası biliosa öyle yapsın...
kucucuk yasindan dolayi cocuk subede yargilanir bir daha yapma emi cisss derler bi kac ay yatar iceride en kodomanindan satafatli sekilde basarlar parayi huzur ve suu icinde... sonra sessizce serbest birakilir yarin birgun gelir bizide keser...
max 7 sene yatar çıkar.
17 yaşında bundan beter sakallı tanıdıklarım vardı walla...he bu şerefsiz bencede 17 den buyuk ve nufus cuzdanı kucultuldu bu sure zarfında.Malesef Türkiye gerçeklerinde ve hukukunda çok fazla yatmaz diye düşünüyorum.
ibret için idam etmiceksin kazara öldürüceksin...gerekli mesajı vericeksin..ama....
Ve alt yapı hazırlanır gerekli tüm merciler ceme göre ayarlanır cem herşey hazır evladım gitte bi teslim oluver 5 yıl artık takılacaksın içerde sonrası allah kerim mafyamı olursun düzenbazmı orası sana kalmış...
kemik testi yapılacakmış gerçek yaşını öğrenmek için
bu kadar rezillik anca ülkemizde yaşanır, bu durumdam emniyet, vali ve siyasi kanat ders çıkarmalı ve derhal ilgili kişileri görevden almalıdır... ama nerde bizde böyle duyarlı koltuk sevdalısı olmayan insanlar...
bu cemin yapdıklarını sizler gibi bende kesinlikle tasvip etmiyorum ama sizce kızın anne ve babasının hiçmi suçu yok? neden takip etmemişler kollamamaışlar kızlarını? bu kız çocuğu her zaman dikkat edilmesi lazım değilmi?
kemik testi neden evde mi doğmuş ???? kemik testi %100 sonuç vermez. çocuk zaten 17 yaşında ne olursa olsun 5 sene civarı yatıp çıkacak eğer medya bu kadar ilgilenmeseydi belki daha az yatardı.
Bu işte de ayrımcılık var sonuçta izmir'de 2 çocuk 3 gün içinde 3-4 kişiyi tabanca ile yaraladı peki bunun karşılığında ne ceza aldılar kocaman SIFIR ifadesi alınıp salıverildi. Bi insanı parçalamak ne kadar piskopatca ise bikaç gün ara ile 3-4 kişiyi sebepsiz yere vurmakta o kadar piskopatçadır.
Kızı takip etmemelerine birşey diyemicem ama babasının para mevzularına çok sinir oldum. Yok 5milyon euro isterim tazminat, yok dizi çekilirse benim payım nolacak. Yazık yani.
babası şereffsizin tekii!!
Sonrasında türkiyede durmaz bence yurtdışında herşeye devam.