sakal uzamista, saclar miss gibin berberin hayati kurtuldu ellam :D
Printable View
sakal uzamista, saclar miss gibin berberin hayati kurtuldu ellam :D
abi adamlar her şeyi planladı 17 yaşına şimdi içeri gircek 18 yaşında küçük olduğu için bikere daha az bi ceza verilecek benim düşüncem + yok pişmanım iyi haller falan bide ordan düşürürler cezasını + avukatlarıda en az cezayı almasını sağlar yakıdna halkın arasıne tekrar karışır
Valla ben sizin gibi kesin konuşamıyorum yakalanması hakkında ama ortada birseylerin oldğu kesin gibi.Fakat şuda bi gerçekki ister 17 olsun ister 27 babası zengin olan kişi içerdede dısardada herturlü rahat eder.
Umarım adalet yerini bulur ve hakettiği cezayı çeker.5 sene bile alsa emin olun o 5 sene ona 50 sene gibi gelir.Büyük ihtimallede kafayı yemiş olur zaten:icon_tup:
Atatürk Kılık Kıyafet Devrimini yaptı.Eğer İstanbul'da fatih,sultanbeyli gibi semtlerde sen bu kılık kıyafet devrimine uymassan ben 50 tane adam keserim ,giyerim çarşafı peçeyi kadın kılığında gezerim.sakallarım uzayınca kafana sarığı takarım üzerime entari giyerim elimede bir asa alır gezerim kimse tanıyamaz.Başımızdaki adamlar o kadar cahilki memleketteki kılık kıyafet kanunu olmak üzere birçok çağdaş uygarlık seviyesinde kanun ve uygulamayı sadece Atatürk'e karşı oldukları için uygulatmıyorlar,çiğnenmesine göz yumuyorlar.Belki de işlerine gelmiyordur.Kendilerininde yediği naneler varsa arasıra etek giyip peçe takıp geziyorlardır.zaten bunlarada bu yakışır ;)
En sonunda yakalanmış çeksin cezasını babasızın cocugu.
giricek 10 sene f tipinde yatıcak çıkıcak yok estetik olmuş yok o olmuş yok içerde rahat eder yok çıkar akşamları evine gider ftipinde neyin rahtını edicek bi kısımda inanmış estetikle başkasını sokmuş içeri komik... vatansever diye geçiniyoruz ama her fırsatta muz cumhuriyeti yapıyoruz burayı... çocuk reşit değilse karşı dava açılık kemik testi yapılır hastene kaydı istenir...
Cem in 17 yaşında olduğundan şüphem yok , abisi Levent 90lı , kuzenimle bir dönem basket oynadıkları için hatırlıyorum Cem de izlemeye fln gelirdi .
Cinayeti de işlediği tarihteki yaşı baz alınıyor. Bu yüzden çocuk mahkemesince yargılanmakta.
türkiyedeki adalet sistemine fazla yükleniyosunuz abd'deki simpson cinayetini düşünün adam serbest kaldı.....
şimdi ben kızımın peşinden koşmasam bu bi başkasına onu taciz, tecavüz ve öldürme hakkını mı verir.
masai mara düzlüklerinde yaşayan otçul hayvan sürüsümüyüz yoksa insan evladımıyız bu kadar saçma bi bakış açısı olamaz neden sahip çıkmak zorunda olacakmış nerde yaşıyoruz kimiz biz
Kızını dövenlerinde nerelerini dövdüklerini görüyoruz karşı cinsiniz bu kadar basit görmeyin.
Erkekler hiçmi öldürülmüyor ankara çöplüklerinde içorganları boşaltılmış delikanlılardan haberin yok galiba
Bir arkadaşımın başına gelen olayı anlatayım,
Sahilde kaza yapıyor, kaldırıma çıkıyor. Kaldırımda kayarken 3 kişinin ölümüne sebep oluyor. Fazlasıyla alkollü.
Karakoldu, mahkemeydi, cezaeviydi derken.
Olaydan 2-3 sene sonra caddede gördüm kendisini.
E şimdi muz cumhuriyeti demeyelim de ne diyelim.
İyide ulkeyı bu kadar kotülemek ne kazandırıyor acaba merak ediyorum? Biz bir kaç ülkeye istihbarat veya asayiş olarak dersler verdiğimizi biliyorum turkiye bu konuda bence bir çok yerden otede ama bızım kanımızda var hep kotulemek...
Bu işin içinde bambaşka işler var at gözlüğü ile bakmanın anlamı ne ki? yanı bir sarışın cocuk lafı geçti diye bole piskopatlık yapabılcek turdemı bu cocuk?
Amaç çok farklı baksanıza halen daha ne dıyor ben babam ıcın teslım oldum onun tutuklu olması uzuyordu benı diyor vede hep istanbuldaydım diyor ya mumkunmu sizce bu? Ama ben isterdımkı bir baskınla operasyonla alınsın bu çoçuk ve kayıt altına alınsın bole olması hiç iyi olmadı...Madem muz devleti olmasını ıstemıyoruz o zaman bizi polis cevırdığındede tanıdığımız eşimiz dostumuz olan komserleri polisleri armaya çalışmıyacaz...
sucuk ekmek mi istemiş?
ıstanbul emnıyetınede bravo gercekten ...200 gun ıstanbulun ıcınde olan bırını yakalayamadılar...yurt dısına cıktı dıye bır cok ulke emnıyet teskılatına haber verıldı...ne oldu dunyaya rezıl olduk...7 fılmındekı gıbı teslım olmasa bulunmıcakmıs...neyse kızın ruhu rahat etmıstır artık sanırım...
erken çıkartırlar, para var nasılsa...!