Foto mode olayı çok güzel olmuş yanlız açı seçenegi az
![]()
Sorunun gerçek yüzü
bu sorun ile karşılasan varmı aranızda![]()
Birde ekran kartı olarak böyle bir sey var Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD Max. 1340MB bunu güncellemek istiyorum fakat bir türlü yapamıyorum vista 64 ingilizce olduğu içinde anlamıyorum (bi ara sildim yanlıslıkla geri yükledim ama bi türlü güncelleme yapamadım bir fikri olan varmı ?
evet kopyaladım crakin içindeki bütün dosyalarla birlikteoyun açılıyor sesler geliyor dil seciyorum bi iki anime geçiyo bir yazı geliyo iki satır ondan sonra bu not cıkıyor
ekran kartın1gb ama tam olarak ozellikleri ne ?
80dolara da 1gb lık kart var 300-400 dolarada
büyük ihtimal doğru çozunurluk ve ayarları tutturamıyorsun![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
DRIVER cok önemli etkendir söle acıklayayım gta 4 acamaazken 1 driver update ile yüksekl ayarlarda 16-17 fps oynayabiliyordum
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
oyunu yükledim ama yarıştıktan sonra oyun donuyor resetlemedende düzelmiyor pc amd atlon dual core 2 gb ram 9500gt ekran kartı
bende xp kullanıyorum demoda atıyo sp3 yaptım pentium d 3.40ghz 4 gb ram radeon x1950 ekran kartı ama yine aynı yine aynı birisi yardımcı olsun artık lütfen
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
http://forum.donanimhaber.com/m_34578775/tm.htm
buraya göz at
nete bağlanmadan multiplayer ile nasıl oynandığını bilen var mı?
undercover ve shıft te oynanmıyor galiba?
buda benim e36 pcden direk kaydedemediğim için telle çektimşu anda stage3 arkadaşlar netden beraber oynayabilrmiyiz ki hamachi den ?
sistemleri zorlayan bir oyun düşün birde eğer onlinede çarpışma varsa rakiplerle hamachiden oynancak lag vs ohooo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)