benim 490hp lik 1.35i den birkaç ss BBS lerimle
![]()
ben full yardımlar kapalı turbo m3 stage3 yarışlar cok zorlaştı hele mixed event 2 de spayı geçemiom deligi gibi yanlız m3 le acaip showlar yapıyomnormal yarışta bile drifte taş çıkarır hareketler yapıyom drifti cabuk öğrenemyiosunuz 15 20 kere oynayıncaben direksiynla oynuyorum alışınca tadi cıkıyo
satılık pc full grafık oynayın alın![]()
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
kontroller berbat oyun zevk vermıyor arası yok ya kontrol edilebiliyor ve tetris kadar kolay yada kontrol edilemiyor o nedenle yolu tuturamıyorsunuz ...
Klavye tepkileri inanılmaz geç geliyor ...
Bi türlü alışamadım
GRID derim ben tekrardan ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Aracın altımdan kayıp gitmesi bi türlü kontrol edememem canımı sıkıyordu. Downforce ayarlarında arkayı iyice basıp önü de normalden azaltınca daha bi tutulur oldu.Ama virajlarda el freni çekmem gerekiyor .şanzıman ayarlarını dakısalttım.sadece 5 ve 6 daha uzun Startta iyi sünüyorum.![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
NFS Shift Patch i Haftaya Çıkıyor
NFS Shift in bazı ekran kartlarında problem yaratması üzerine EA oyuna bir patch hazırlamaya karar verdi. Oyunun bazı ATI ve nVidia kartlarda oynanmaması üzerine bu patch bir fix olarak düşünülebilir.
EA ve AMD forumlarında ATI kullanıcıları ekran kartlarında NFS Shift i oynayamadıklarından bahsediyorlar. nVidia kullananlarda fazla bir problem yok ama ATI kullanıcıları fazlalıkta. EA neden böyle bir hata yaptı bilemiyoruz. Ama bu patch de tüm NFS severler Shift i açıp oynayabiliceklerdir.
alıntı
Grid G25 le İNANILMAZ kötü bir kombinasyon. oyundan soğutur söyleyeyim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)