oyun genel olarak yavaş çalışıyorsa ayarlardan değilde donanım yetersizliğinden yapıyor olabilir
Printable View
go 7600 var onda
RIP'i bekliyorum on da da aynı pc var bakalım napmış driver'dan olabılır. ram yukseltmeyı dusunuyorum şuanki 2gb 4 olursa farkeder herhalde?
ram fark ettirmez ekran kartından bence çünkü bende 2gb ramla oynuyorum en ufak takılma yok
bende indiriyorum bakalım laptopta denicem, 3gb ram destekli 768mb ekran kartı ne kadar kurtarıcak merak konusu :D
prostreet ve undercover da sorunsuz oynuyodum :)
Arkadaşlar ilk günden beri ara ara oynuyorum ama bence oyun arcade havasında simülasyon havası yok bence..Siz ne diyorsunuz?
senin problemin ramden değil bence :) hiç farkediceğini sanmıyorum :D
evet çok simulasyon havası yok ama eski oyunlara gore çok çok gelişmiş ozellikle ben araçları çok beğendim jant seçenekleri vs
ama genel olarak underground ile gt5 karışımı güzel bir oyun olmuş
http://img44.imageshack.us/img44/3455/m3ss2.jpg
tamda CD sini aldım yüklerken foruma bakayım dedım topici gördüm:)
yükleniyor bakalım kollarımda var hayırlısı artık :)
Direksiyonla oynuyanlar buldukları optimum ayarları yazabilirlermi rica etsem kafayı yemek üzereyim bir türlü ayar veremedim:o:o
yükledm crack yaptım sarı çizgiden sora donuyo oyun bndede :s
3gb ram - duo 2.0 ghz işlemci - ge force 9600m gt 512 mb paylaşım bilmem ne zımbırtısı 1277mb 1700 mb gibi rakamlar felan yazıo ama oyun dandik ötesi çalışıo.Çok düşük çözünürlüklerde felan oynanabilir hale geliyor.Normali bumudur yada yapabiliceğimiz birşey mümkünmüdür ?
Ekran kartı driver'ımı ?
Birde önceki sayfalarda konusu geçmişti hızlandırmak için program yükleniyordu ?
graphics config die bir dosya var o işe yarayabilir önceki sayfalara bakarsan bulabilirsin olmadı www.laptop2govideo.com dan driverını yükle nvidianın sitesindekiler güzel olmuyor
oyun için patch çıkmış.
http://www.gamershell.com/download_51306.shtml
This patch adds two new features: LAN (Local Area Network) play, enhancing the multiplayer experience and Mouse Support, providing full menu navigation through the game using your PC mouse.
Türkçe olarak diyorki.oyuna LAN modu ve menülerde mouse kullanımı eklenmiş.Hamachi olayı olur gibime geliyor.
deneyelim??