arkadşlar ati için patch çıkcaktı bilen varmı bide demoyu yükledim çalışıyo asıl oyun çalışmıyo nası iş yaw bu
Printable View
arkadşlar ati için patch çıkcaktı bilen varmı bide demoyu yükledim çalışıyo asıl oyun çalışmıyo nası iş yaw bu
kullandığın ilaç sorunlu olabilirmi ?
birde bunu dene istersen
http://rapidshare.com/files/286027490/crackkk.zip
Geforce GT220 arkadaşlar yeni alıcagım laptopta bu ekran kartı var nasıldır yorumları alabilirmiyim biraz googleda araştırdım yok orta seviyo orta seviyenin altında falan yazılar okudum bir üst modelde alabilirm bekleyip? sizin yorumlarınız neler?
hemen bütün arabaları full doldurup oynadım en dengeli ve seri olan nissan gtr gibi gözüküyor
yol tutusu sıze garıp gelmıyormu :s araba saga sola donmuyor nasıl bır oyundur bole...
İndirmeye basladım :)
Masallah cok saglam indiriyor, 800 küsürlerle cekiyor :D
8mbit baglantının bi faydasını gördük :D
bir de alman denemek lazım nasıl gözüküyor diye :) fakat pek yakışacak araba yok
Onlar ayarlanıyor herhalde, sonucta herkes direksiyonla oynamıyor.
4-5kere farklı ayarlar denedim ama klavyeden ziyade arabanın aptal saptal tepkileri var,70le viraja girip çıkınca sapıtıyor araba kafa bi sağa bir sola sarhoş gibi :D
kapadım yavrum kapadım asistan açık kapalı 2şekildede denedim ki kendide toplucak bir durum yok yani çok düşük hızlarda abuk subuk tepkiler veriyor
shif genel olarak abidiktir . (nonta)
Aksini ispat edene benden bir acı Türk Kahvesi :D