kurulum sirasinda Group4.cab okunamadi diyor, bi daha mi indirecem yahu![]()
suan tier 4u actım ilk 2 si cok zor dier tierdekilerden bitimediklerimi oynayarak yıldız topluyorum.tier 1de s2k sürüyorum accayip makina vites attıkca isteği artıyor
genelde ise en iyi arabalar skyline ve evo-9 mr oyunda rwd surmek iskence fwd iyi fakat güclü araba yok awdler cok iyi
arkdaşlar oyun ben de de başlarken siyah ekranda takıldı uyumluluğu 2000e getirin düzeliyo
Bugün bende aldım ama oyuna bir türlü giremedik,oyunun başlangıcındaki siyah Load sayfasından sonra atıyor.Ekran kartı,XP SP3 hepsini indirdik ama bana mısın demedi...Konfigürasyon şöyle;
Pentium D 3.40 GHz.
2 GB Ram
ATI Readon X1950 512MB Ram
80 GB HDD
Sorunu çözen olursa paylaşmasını rica ediyorum...Güzel olmuşa benziyor oyun çünkü...
[SIGPIC][/SIGPIC]
bu arada s2000 bi acaip 1inci vitesde isteksiz 2ncide de öyle 3den sonra sapıtıyo araba tam tersi olması lazım oyunun optimizasyonu iyi deil
crack baktınız mı netden? bide grafik ayarlarını değiştiren bişey var onu yükleyin?
bende sarı cubuk dolduktan sonra kitleniyodu uyumluluğu win me ye getirdim düzeldi öyle girdi oyuna
http://vip-file.com/download/1665.1b..._nfss.iso.html ilk önce internet download mager kurun sonra linki acın or very slow donload sag tk yapın idm ile indir deyin tamamdır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)