Arkadaşında dediği gibi bnm vistada uyumluluğu değiştirdim düzeldi
yolunuda yazayım bilmeyenler için....
İlk Önce Msn de Çıkış Yapın Bilgisayarım:C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne girin oradaki msn işaretine sağ tıklayın özellikler diyin üst menüdeki uyumluluk seçeneğine tıklayın ... daha sonra bu programı aşağıdaki uyumluluk modunda çalıştır seçeneğini tıklayıp 2000 windowsu seçinson olarak uygula tamam diyin ve msni eski kullandığınız sürümde kullanmaya devam edin
Dediğini yaptım ama yıne aynı tas aynı hamam
Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
Ben bugun laptop aldım baglanıcaktım yeni sürüm istedi hata felan verdi ondan sonra dediğim şekilde yaptım eski sürüm ile takılıyorum...
masa ustu ve noteboka dun format attım komple butun dısklere msn calısmadı ama ne hıkmettır bılınmez nette bır yerde combofiks kurun acılmayan msnlere dıye bır yazı buldum be combofıksı çalıstırdım sorunum ıkı makınadada duzeldı :S
Arkadaşında dediği gibi bnm vistada uyumluluğu değiştirdim düzeldi
yolunuda yazayım bilmeyenler için....
İlk Önce Msn de Çıkış Yapın Bilgisayarım:C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne girin oradaki msn işaretine sağ tıklayın özellikler diyin üst menüdeki uyumluluk seçeneğine tıklayın ... daha sonra bu programı aşağıdaki uyumluluk modunda çalıştır seçeneğini tıklayıp 2000 windowsu seçinson olarak uygula tamam diyin ve msni eski kullandığınız sürümde kullanmaya devam edin
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN KAÇ GÜNDÜR İÇİM BUNALMIŞTI MSN FX DEN :d