Takata şahene olur![]()
Takata şahene olur![]()
biraz seçeceğin jantın modeline ve aracın grisinin tonunada bağlı..
aliminyum gri araca bence yakışır, hatta şekil itibariylede doğru seçim olursa çok hoş olabilir.. metalik griyle ters düşebilir, süt gibi kalabilir, aslında renk tonu olarak yakışır ama renk değilde rengin verdiği doku hissi sebebiyle zıt durabilir, renklerin sertliğiyle yumuşaklığı birleşmiş olur.. ama tabi böylece verilmek istenen etki zıtlıkla çekicilikte olabilirbide böyle sarımsı bi gri varya ona da yakışmaz bence..
genel olarak yakışacağını düşünüyorum yani![]()
Bence gride hoş durmuyor
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
bence beyaz olacaksa kollar biraz kalın ,, veya ince olcaksa da çok kollu sık aralıklı bi jant olmalı.. tabi zevk meselesi
uyumlu olur bence
kesinlikle 10 numara oluyor
kendim denedim bizzat biliyorum buyrun örnek foto
![]()
Sanırım O Sac jantla Gezen yere 0 Focus sızın . Gecen Gun Gırne caddesınde denk gelmıstık ben evımın otoparkından cıkıodum.
Bende merak ederdım Izmıre gelen Vtec'te gormustum beyaz jant grı araca hemen uygulamam gerektıgını dusundum ve yaptım. Gecelerıde on numara duruo Tavsıye ederım.
eger o focus sızınse bu aarada masallah cok sık
![]()
evet araç benım cok saol dusuncen ıcın. takcak jant kalmadı sac jant taktım artıkbizde zaten arkadasla senın araca baktık senın aracında yere 0 lıktan pek fazla farkı yok zaten bakmıstım senın jantlara dıkkatımı cekmıstı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)