ebuy harici varmı satan bi yer
ebuy harici varmı satan bi yer
Payment Details
Purchased From:closehouse
Item # Item Title Quantity Price Subtotal
8061776426 GENUINE CARBON FIBRE SELF ADHESIVE SHEET 42 x 30.5 cm 3 13.99 GBP 41.97 GBP
Shipping & Handling via Standard Delivery to 065XX
(includes any seller handling fees) £4.29 GBP
Shipping Insurance (not offered): --
Total: £46.26 GBP
Note:Pls send the tracking no ASAP.Thanks.
Yıl 2006
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
bende bundan 4 tane var, bide 3m in 50x50cm carbon fiberi yanında epoxisi ve sertleştiricisiyle geliyor cilasıda var sprey ondanda 4 kutu var
ben 3m marka olan arka kagit olan kismindada 3m vs.. yaziyordu scotch yazmiyordu yani kendi arabamiza yaptirdim. ip dokuma ve bayaa gercekci duruyor. bunun kadar afilli bir parlakligi yok ama cok pahali bi malzeme.
pahalilik gorecelidir belki ama diger folyo kaplamalarla karsilastirildiginda almak icin 3-4 defa dusunmustum en azindan.
çok guzel duruyor içim gitti valla aracı komple kaplatmak vardı bunla
E-bay de 10 metrekare buldum..170$ + 100$ shipping ile 270$'a geliyor :P
A4 boyutunda olanı herşey dahil 30$...istediğiniz boyutta gönderirim dedi,belki bu elemandan alırım :P
bu malzemeyle 1 ay önce spoiler ve depo kapagını kaplattım şimdiye kadar gördüğüm en iyi vinil esaslı kaplama diyebilirim en guzel tarafı karbon desenleri 3 boyutlu ışıga göre renk değiştiriyor gercek karbon gibi izmirde isteyen arkadaslara yaptırdıgım yeri bildirebilirim ama fiyat 24 $ deyildi cok daha pahalı bir malzeme orjinal 3m selamlar
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
bırde lazerle yapan bır fırma var ıstanbulda ıhtıyacı olan olursa lınkını atayım jant falan her turlu malzemeye uyguluyorlar
http://desensan.net/galeri.html
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)