jailbreak cözer ben garanti bitsin diye bekliyorum, biter bitmez yapacam.
jailbreak cözer ben garanti bitsin diye bekliyorum, biter bitmez yapacam.
güvensem şu siteden alacağım bende ama hiçbir yorum bulamadım bu site hakkında. bu 193 avro bu lanet olasıca 16 gb lık 3g.. 25 avroyada yollarız diyorlar ama ama işte bu fiyatı görünce tırsıyorum.
http://www.seiol.com/pinpai.asp?npinpai_id=72
edit: burak bu işleri yapan birini tanıyorum ben yapamazsan sorayım ben kesin kırar o .. lazım olursa pm at bana fiyatını falan sorayım detaylı
senin hattını başka operatormuş gibi gosterip çalışmasını sağlayan bir sim bu sayede unlock a gerek kalmıyor direk hattın çalışıyor simkartın ustune koyup direk takıyorsun ikisini birden
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
kartımın kenarını kesıyorum ve buna yapıstırıyorum yanı bundan ibaret sadece
ve sanırım kartı kestıgım ıcın artık bununla kullanıcam butun telefonlarda kartımı? bir zararıda olmıcak gıbı gozukuyor.
Peki turbo sımle taktık kartımızı Turkcell yazmıcakmı bu sefer baska operator gıbı gordugu ıcın?
Benım sımkartım özel bir seri yeni cıktı. butun ozellıklerını devam ettırıcekmı mesela![]()
KA Style
valla benim hanım burda kullanıyo usa dan geldi sade pasaporta yazdırdım ve kırdırdım ondada 3.0 yüklü. bu arada türksel olanı satacam alan olursa uygun veririm. kaybettigim telefonu buldum geri![]()
elımde telefon var zaten almam bı tane daha
dur bakalım sıteden 1-2 arkadas yardımcı olurum ben dedı saolsunlar
Tech Destek Tam Destek yeni slogan![]()
KA Style
3.1 çıkıcak bayramdan sonra. yakın bi arkadaşım 3gs aldı uk den gelirken çözmeye çalışırken kendi kilit oldu telefon. doğubankta yaptırcak bayramdan sonra.
Sakin güç...
http://www.ingilizanahtari.com/iphon...i-anlatim.html
şu konuya bi göz at eğer bakmadıysan büyük ihtimal burdan çözersin sorunu hiç olmadı konuyu orda açarsın onlar çözerler herhalde.
Olm yazdik o kadar adresine kadaricindeki "cem" i cikart arastir biraz 20dk da halledecegin bir olay. JB yaptigin programla unlock ta yapabilirsin secenegini isaretle o kadar
jailbrake ile unlock farklı şeyler birisi itunes shopa bağlı kalmadan içine program indirebileceğiniz bir arayüz back port açması diğeri ise tamamen şebeke ile alakalı bence adımları biraz yanlış izlediniz.yapmanız gereken jailbrake yaparken icy(veya cydia tam hatırlamıorum şimdi) yi yüklemek ve icy den redsnow u telefona kurmak.bi kaç tane gelen iphonu yaptım problemsiz oluyor 3.0 lar.turbo sim e filan gerek yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)