6. vites yürütüyor astrayı o hızlarda
kaç yerde 220 yapcak yol varki hem ? 180 le sabit gidebiliyosam yeter bana o yüzdenn bu hacimlerdeki dizel bi araçta ara hızlanma top speedden daha önemli ki megane ezer o konuda astrayı bence![]()
6. vites yürütüyor astrayı o hızlarda
kaç yerde 220 yapcak yol varki hem ? 180 le sabit gidebiliyosam yeter bana o yüzdenn bu hacimlerdeki dizel bi araçta ara hızlanma top speedden daha önemli ki megane ezer o konuda astrayı bence![]()
bende 1.3 cdti astra sedan var ve herkesin dilinde astranın agır kaldıgı tamam dogrudur ama kullanmaya göre çok farklı bi motoru vardır astranın renault megane nın motoru 1.5 fakat astranın 1.248 cm dir yani turbo dolana kadar agır kalıyor fakat ayagını gazda 1 sn tutmanız yeterli nasıl devir çevirdigini görebilirsiniz ayrıca 6 ileri vitesin sundugu sehir içi avantajı çok fazladır... konforu zaten anlatmaya gerek yok alman otomobili yol tutuş ve konforda renaulttan çok çok önde... arkada oturanlar için ise ikiside aynı özellikte bence arka koltuk diz mesafesi olarak düşünürsek...
ben kesinlikle astrayı öneririm motor konusunda ise de megane dan çok farklı karekteri olan bi araç...
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
ayrıca turbo dizel araçlarda hacim konusunu fazla aklınıza takılmasın 1248 cm3 90 bg 240 nm torku olan GM motor ile renalut 1.5 dci 80 eski modeller 100 yeni modeller...
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)