1957 model Chevrolet Bel Air
Ama diecast![]()
1957 model Chevrolet Bel Air
Ama diecast![]()
şimdi hatırladım kurtuluş savaşından kalma tufek ve tabanca var
herhalde tahmini 60-70 senelik te el yapımı sandık vs bayağı birşey var aslında bakırlar falan![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Dedemin babasindan kalma kurtulus savasinda Ataturk ile savasirkenki tufegi ve cakisi var.
Eski zamanlara ait 1 buyuk koli kadar karisik TSM ve yabanci kaset. Pioneer marka 2 adet benden yasli deck muzik seti,
tek parca gurgenden oyma, islemeli, el yapimi masa ayagi/dibi,
15-20 senelik pul koleksiyonu,
80li yillara ait bir cok elbise, babadan kalma.
Yine o yillara ait 20 kadar yalnis hatirlamiyorsam erkek - kadin parfum.
Sanirim bir de hatri sayilir derecede yasli olan kemençe.
///Mürüvvette endaze olmaz.
bendede dedemin plymouthundan söktüğüm plihips pikap ve radyosu var ev için pikapım radyolu felan köstekli saatler nacar ve deden kalma TCDD yolları saati eski osmanlı mangalı vs bi dolu zamanında topkapının tozunu çok yuttum
şimdiklik bi kaç resim ekliim fırsat bulursan yine eklerim
Arkadaşlar Bizdede deli gibi antika ve değişik şeyler var...bunları nerde değerlendirebiliriz en iyi bilen varmı? Sahibinden de değilde once Değerinin ne oldugunu bilmek istiyoruz.Bole ekspertiz hizmet veren bildiginiz guvenilir yerler varmıdır=?
bizdede singer in ilk uretimlerinden sanırım dikiş makinası, pul ve para koleksiyonları değişik aletler var...Garip bir hava tahmin veya matematik ile ilgili bir cihaz varki hala çözemedik nedir ne değildir.
4.2 FSI V8 S5
ben doğuştan antika meraklısıyım ananemden ötürü 800m2 evinde sayısını kimsenin bilmediği antikalarla yaşıyo Allah uzun ömür versin dolmabahçe sarayından çıkma altın varaklı oturma grubu falan diyim siz anlayınben elektronik olanlarına meraklıyım mobilyadan ötürü
-pioneer dc-z94 müzik setim benim için çok çok değerli
-sony bant çalan bi müzik seti
-sayısız plak (annemin)
-serkisof t.c.d.d cep saati geçen hafta aldım hep elimde![]()
-beltek marka antika oto teybi yanında chevrolet arması gibi bi arma var impalanın falan olabilir dedemin deposunda bulmuştum
-aciko ekolayzır
-nokia 8110
-ericsson gf337 ve hiç kullanılmamış araç kiti
-ilk renkli ekran tel sony ericsson t68i
-nokia 8910
-nokia 8850
-nokia 6310i
-sayısız eski fotoğraf makinesi ve aparatları pentax nikon canon vs vs
-1990lardan kalma sanırım 0 ayarında rotel amfi
-gene 80 ve 90lardan bose 501 ve 601 hoparlörler
vsvsvs.
aklıma gelenler bunlar![]()
bende Osborne1 mevcut taşınabilir bilgisayar olarak bilinen ilk aygıtta denebilir.
senesi eski değil .Araştırdığım kadarıyla 1982 yapımı ve 15 kiloluk ağırlığa sahip .
Saklıyoruz bakalım kutusunda![]()
Taşınabilir bir bilgisayardan öte ağır bir valizde denebilir
Benzer bir siemens nixdorf taşınabilir bavul pc de mevcut![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
ampullu radyo var, sansui deck teyp, eski tv var siyah beyaz ilk cıkan filibislerden, eski kagıt ve madeni para var osmanlı, eski pullar var bide kayıtlı bikac eser...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)