ben fifty cent'ide begenerek izlemisdim.
baslarda ıyıdı doğal olarak son zamanlrda ınıse gectı, yapck bısıy yok..acun her zmn ıyı ıs
ler yapar,bunuda gene uzun sure ıyı goturdu..
hakanda guzelım gızemı kaptı mis![]()
Kutu Boşum diyor![]()
Dr.Ecu AntaLya
bence dogru bır haber. abımi cagırmıslardı elemelere gıttım.resmen nsanları kerız yerıne koyup gerı yolluyorlar onları yapan bu hıleyıde yapar. sızı oraya elemeler dye cagııyorlar. yuzlerce ınsan gelıyor. sonra. grsme yapan kısı le yanında 1 kısı daha alıp yarısmayı ızleyebıleceklerını soyluyorlar.gıdıyorsunuz ıcerı gırıyorsunuz.braz reklm cekımı yapılıyor. sonra cekımımız bıttı dıyorlar.sonra tıpış tıpış cıkıyorsun.dısarı bı cıkıyorsun aaa ne görüceksın yuzlerce ınsan daha yıne beklıyorlar. yanı aynı haltı yapıp gerı yolluyolar. tek amaç bedava seyırcı.yoksa bınlerce ınsandan gerıye sadece hergun e 1 seyırcı alıyolarlar. gercek cekımıde kendı ıstedıklerı adamları ve yarısmacıların aılelerını alıyorlar. ordada ne yapıldıgı bellı degıl.bence bu haltı eden şahıslar goruntudekı gıbı boş kutuda koyuyordur.
Defalarca son 4e 3 tane 500binle giren oldu, ama nasıl istirki kimse kazanamadı.
Yine insanların 1 senedir paraları ödenmiyormus.
Onun dısında yarısmacı olmak icin bekleyen binlerce insanı cok güzel kullanıyorlar sabahlara kadar cekimlerde rezil kepaze ediyorlar.
Bence hile de olur hersey de olur inanırım.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
aynen yavuz... boş iş bunlar havadan kımse para vermez. sadece ceplerini dolduruyorlar.
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
boş yarışmaya boş iftira.kim 500bin isterlerden kutunda ne hissediyorsunlara...Güzel Türkiye'm benim..
banu avar bu yarisma olaylarini cok gusel ozetlemisti .
http://www.youtube.com/watch?v=TO2kz...e=channel_page
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Bencede hile olması imkansız
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)